22. ledna 2019 • 15:55

Ten zápas beru! McGregor přijal Kovbojovu výzvu a rýpl si kvůli titulům

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hodil box za hlavu a dál se plánuje věnovat MMA? Bývalý šampion UFC a irská hvězda Conor McGregor se rozhodl přijmout výzvu Donalda Cerrona, který o vzájemný zápas žádá už několik měsíců. Ira totiž zaujal o víkendu „Kovbojův“ zápas s Alexanderem Hernandezem, kterého Cerrone v rámci galavečera UFC Fight Night 143 ve druhém kole doslova ubil. „Ten zápas beru,“ oznámil poté McGregor na twitteru.



Ve svém zatím posledním zápase zazářil. Pětatřicetiletý Američan Donald „Kovboj“ Cerrone si bez sebemenších potíží poradil s talentovaným Hernandezem, kterému ukončil osmizápasovou šňůru výher. Ve druhém kole ho kopem na hlavu nejdříve poslal k zemi, kde ho už bez potíží bil tak dlouho, dokud rozhodčí zápas neukončil.

Cerrone po zápase zopakoval svou výzvu pro McGregora. „Je to zápas, který UFC i já chceme. Chci teď někoho z první pětky a rád bych dostal Conora, pokud s tím bude souhlasit. Bylo by to úžasné, ale bral bych kohokoliv z první pětky. Jdu si pro pás,“ vzkázal a dodal: „Kovboj je zpátky!“ Zápas byl později oceněn jako ten nejlepší z celého večera.

Netrvalo dlouho a dočkal se vysněné odpovědi. „Za takový zápas Donalde, s tebou bojovat budu. Gratuluji,“ napsal kontroverzní bojovník na svůj twitter. McGregor by se tak do klece vrátil po své poslední porážce s Chabibem Nurmagomedovem, ve které přišel o mistrovský pás.

Cerrone patří mezi nejzkušenější bojovníky UFC. Na svém kontě má už neuvěřitelných 35 výher a k tomu 11 porážek. Z poslední šesti zápasů třikrát vyhrál a třikrát prohrál, přesto by rád o titul bojoval. 

McGregor se vyjádřil i k hlavnímu zápasu večera, ve kterém po pouhých 32 vteřinách ubil Henry Cejudo T. J. Dillashawa. „T.J. neuspěl se svým pokusem o status Champ Champ. Klobouk dolů za to shazování. Byl jsem tam a vím jaké to je,“ vzkázal Dillashawovi a jeden vzkaz měl i pro Cejuda.

„Henry neuspěl s pokusem o nejrychlejší KO v titulovém zápase UFC. To mám stále já. Gratuluju k výhře. Váš pravý Champ Champ,“ rýpl si. McGregor se stal totiž historicky prvním bojovníkem, který v UFC držel v jedné době dva titulové pásy v odlišných váhových kategoriích.

Donald Cerrone by se rád utkal s Conorem McGregorem
Donald Cerrone by se rád utkal s Conorem McGregorem

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud