Ondřej Němec
29. ledna 2019 • 19:43

Kincl zhodnotil zápasy na XFN 15: Buchinger patří už několik let do UFC

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Galavečer XFN nabídl mnoho parádních duelů. Ty nejzajímavější pro iSport ohodnotil skvělý bojovník a jedna z hlavních hvězd českého MMA Patrik Kincl. Nejprve okomentoval zápasy Ivana Buchingera se Sergejem Grecichou a Davida Dvořáka se Zakou Fatullazadem. Zvláště slovenský bijec prý předvedl, že patří do světové špičky.



Díky svým znalostem MMA technik by mohl mít přezdívku „profesor“. Patrik Kincl je skutečně jedním z nejznalejších zápasníků v České republice. Proto jsme právě jeho požádali o rozbor několik soubojů, které mohli vidět diváci na akci XFN 15 ve vyprodané O2 areně.

Kincl: Dvořák teď bude atraktivní pro světové organizace
Video se připravuje ...

David Dvořák vs. Zaka Fatullazade

Patří mezi největší talenty české MMA scény. Rychlou výhrou v souboji na galavečeru XFN 15 si navíc David Dvořák připsal již jedenáctou výhru v řadě, což z něj dělá zajímavého zápasníka pro mnoho světových organizací. A jak hodnotí jeho poslední duel skvělý český bijec Patrik Kincl?

„Pro mě je zásadní moment už začátek zápasu,“ komentuje Kincl. „David si dokázal soupeře skvěle natlačit k pletivu. Soupeř měl tak možnost, jít pouze do stran nebo proti němu. V takovém momentu se soupeř dostává pod tlak a často udělá chybu.“ 

Kincl: Buchinger do UFC patří už několik let
Video se připravuje ...

Ivan Buchinger vs. Sergej Grecicho

Je nejúspěšnějším zápasníkem v rámci Česko-Slovenska. Ivan Buchinger byl dokonce držitelem titulu v prestižní organizaci M-1 Global a jeho bilance čítá 35 výher a jen šest proher. Jeho poslední zápas na akci XFN 15 byl mimořádně napínavou bitvou.

„O Ivanovi se všeobecně ví, že jeho slabinou je první kolo,“ prozrazuje Kincl a upozorňuje, že Buchinger prohrál pouze šest zápasů z jednačtyřiceti, čtyři z toho však už v prvním kole. „V druhém kole je z něj najednou úplně jiný zápasník. Víc tlačí, jde po svém soupeři,“ říká devětadvacetiletý bojovník a dodává, že právě Buchinger podle něj už několik let patří do nejvěhlasnější MMA ligy světa UFC.

Příště bude Patrik Kincl hodnotit zápasy Machmuda Muradova, Karlose Vémoly a svůj duel s Petrem Ondrušem.

Patrik Kincl slaví svůj triumf nad Petrem Ondrušem, díky kterému bude moci vyzvat k odvetě Karlose Vémolu
Patrik Kincl slaví svůj triumf nad Petrem Ondrušem, díky kterému bude moci vyzvat k odvetě Karlose Vémolu

Vémola hodnotí duel Ondruš vs. Kincl: Všechno špatně!
Video patří k placenému obsahu iSportu
Odemknout video

Buchinger: Před McGregorem jsem se MMA učil z YouTube
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud