20. února 2018 • 04:57

Ledecká a letní olympiáda? Žádná legrace, otec mluví o jejích šancích

Autor: nit, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z PCHJONGČCHANGU | Na olympiádě ohromila svět nejen zlatou medailí v super-G i svým obojživelnictvím. Ester Ledecká je totiž hlavní favoritkou také v obřím slalomu snowboardistek. Ale pozor, ani tohle nemusí být konec. Po zatím největším triumfu její sportovní kariéry se začaly objevovat úvahy, jestli by zvládla i účast na letní olympiádě na windsurfu.



Žurnalisté z ní byli prostě paf. Svět neviděl, aby snowboardistka byť jen přijela na olympiádu také jako lyžařka. A vítězství, to už bylo úplně z jiného vesmíru. A pak se jeden z novinářů Ledecké zeptal, jestli neuvažuje o účasti na letních Hrách 2020 v Tokiu. Na windsurfu. „Určitě. Proč ne?“ rozesmála Ledecká sál.

Je to ale opravdu legrace? U Ledecké nikdy nevíte. Sama v minulosti řekla, že by v ideálním případě ke svým dvěma profesionálním sportům ráda přidala třetí. Pokud by Ledecká o účasti na olympiádě ve windsurfingu přece jenom uvažovala, usilovala by o start ve slalomu, což je ovšem disciplína, která zatím není v oficiálním programu Her. V Tokiu 2020 by slalom měl být jako ukázkový sport.

Její otec Janek Ledecký v tomto ohledu vůbec nic nevylučuje. Pro iSport.cz se přímo v Koreji vyjádřil k tomu, jakou šanci jeho dcera má. Podívejte se na VIDEO.

Ester na letní olympiádě? Janek Ledecký se vyjádřil, jestli by to zlatá hrdinka zvládla
Video patří k placenému obsahu iSportu
Odemknout video

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud