22. března 2018 • 22:08

Životní úspěch Bidaře s Duškovou! Na MS obsadili skvělou 11. příčku

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sportovní dvojice Anna Dušková a Martin Bidař si na krasobruslařském mistrovství světa polepšila na 11. místo a při druhé seniorské sezoně zaznamenala svůj zatím nejlepší výsledek na světové akci.



Díky světovému rekordu ve volné jízdě i v celkovém součtu získali v Miláně první společný světový titul olympijští šampioni Aljona Savchenková a Bruno Massot.

Dušková s Bidařem si po osobním rekordu v krátkém programu vylepšili dosavadní maximum také ve volné jízdě a posunuli se o dvě místa vzhůru. Elitní světová desítka byla pro juniorské mistry světa z roku 2016 zatím vzdálená, dělilo je od ní více než dvanáct bodů.

Savchenková s Massotem ještě předčili svůj skvělý výkon z olympiády a nechali o více než dvacet bodů za sebou evropské šampiony Jevgeniji Tarasovovou a Vladimira Morozova z Ruska. Pro Savchenkovou to byl šestý světový titul, předchozích pět získala s Robinem Szolkowým. Třetí skončili Francouzi Vanessa Jamesová a Morgan Cipres z Francie.

Mistrovství světa v krasobruslení v Miláně:

Sportovní dvojice - konečné pořadí: 1. Savchenková, Massot (Něm.) 245,84, 2. Tarasovová, Morozov (Rus.) 225,53, 3. Jamesová, Cipres (Fr.) 218,36, 4. Zabijaková, Enbert (Rus.) 207,88, 5. Della Monicaová, Guarise (It.) 206,06, 6. Mooreová-Towersová, Marinaro (Kan.) 204,33, ...11. Dušková, Bidař (ČR) 189,60.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud