10. října 2022 • 00:00

SportBreak - výdělečná sázková poradenství na jednom místě

Prezentace klienta
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chtěli byste sázet se ziskem, ale pořád vám to nejde, nebo je to pro vás příliš časově náročné? Žádný problém! Svěřte se do rukou verifikace SportBreak a začněte vydělávat teď hned! SportBreak je srovnávač úspěšných a výdělečných sázkařů tzv. sázkových poradenství. Připojte se k více než 600 spokojeným klientům ještě dnes.



SportBreak je cestou k ziskovým sázkovým tipům

Sázkové poradenství SportBreak dokáže splnit všechny vaše představy o možnosti přivýdělku na kurzovém sázení. Se SportBreak můžete vydělávat z pohodlí domova, s minimem investovaného času a navíc se přitom skvěle bavit!

Co je SportBreak a jak fungují služby sázkové verifikace?

SportBreak je komunitou ziskových sázkařů a prověřených sázkových servisů. Zároveň se jedná o místo, na němž ziskoví sázkaři nabízejí své služby (tipy) a vy si je zde může zakoupit a sázet podle nich. Tím to ovšem teprve začíná! Jde o srovnávač poctivých sázkových servisů, které nepodvádí a nemažou své prohry.

Detailní statistiky sázkových poradenství

Všem sázkařům na SportBreak jsou vedeny podrobné statistiky, podle nichž si můžete zvolit ten správný sázkový servis. Odeslané tipy sázkařem nelze nijak smazat, takže statistiky jsou reálným zrcadlem jeho zisků. Zahrnuty jsou všechny důležité údaje jako například:

  • Počet podaných tipů
  • Úspěšnost tipů
  • Zhodnocení tipů (yield)
  • Sázené sporty
  • Využívané sázkové kanceláře
  • Historie tipů

Zasílání tipů do e-mailu a mobilu

Všechny tipy zakoupených sázkových servisů zasílá SportBreak přímo do vašeho e-mailu či mobilu a to bez zbytečného prodlení. Informaci o nově přidaném tipu máte k dispozici prakticky hned po jeho zveřejnění.

Špičková zákaznická podpora

Nejste v tom sami! Pokud narazíte na problém či zádrhel, stačí kontaktovat zákaznickou podporu. Zákaznická podpora je k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

5 dní zdarma pro nové zákazníky

K první objednávce po napsání na podporu získáte 5 dní k členství zdarma. Další výhody a slevy získáte v případě, že budete objednávat více balíčků. Opět stačí napsat na zákaznickou podporu.

Sázkové servisy, s kterými můžete vydělat

Sázení je fajn zábava, ale se sázkovým poradenstvím SportBreak si z ní můžete udělat také spolehlivý zdroj příjmů. A to aniž byste překročili hranice svého oblíbeného sportu. Na SportBreak najdete kvalitní tipy na sázení, ať už jste fanoušky fotbalu, hokeje, tenisu, basketbalu, volejbalu, házené, atletiky nebo e-sportů. Od vysněného cíle vás dělí jenom málo – registrace, vybrat si tipaře a můžete začít! Už se na vás těšíme.

Témata:  prclanek
Články odjinud


Články odjinud