2. června 2016 • 16:25

Emoce! Berdycha štvalo přerušení, Djokovič si zahrával s diskvalifikací

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

I když čtvrtfinále grandslamového French Open mezi Tomášem Berdychem a Novakem Djokovičem nebylo dramatickým bojem až do posledního míčku, duel nabídl i několik výrazných emotivních okamžiků. Na konci se ale po poměrně jasném průběhu mohl radovat srbský tenista po výhře 6:3, 7:5 a 6:3.



Hodně diskuzí mezi fanoušky vyvolal Djokovičův výbuch na začátku třetího setu, kdy trefil pásku. V tu chvíli vzteky mrštil raketou o zem, jenže ta se prudce odrazila za něho a málem trefila jednoho z autových rozhodčích, který jen tak tak stačil uhnout. V tu chvíli tak světovou jedničku jen kousek dělil od možné diskvalifikace. Však se také Djokovič dotyčnému sudímu hned výrazně omlouval.

 

 

Svůj výstup se sudím měl i Tomáš Berdych . Toho naštvalo, když za stavu 3:3 ve třetí sadě organizátoři poslali oba tenisty do šaten kvůli dešti. Přerušení totiž nemělo trvat déle než pár minut a na dalším kurtu se v tu chvíli ve druhém čtvrtfinále dokonce pokračovalo.

Djokovič ovšem ihned zamířil do šatny a Berdych jen u rozhodčího marně mával rukama.

"Dva a půl setu byly prakticky stejné podmínky. Hráli jsme v drobném dešti a najednou rozhodčí utkání přerušil. Měl jsem určitou šanci zápas zdramatizovat, ale tohle mi nepomohlo. Nevím, proč sudí zápas odložil, počasí se nijak výrazněji nezměnilo. Zbytečně jsme šli do šaten, stejně tak sběrači, rozhodčí, nepochopil jsem to," zlobil se po utkání Berdych.

Kraťoučké přerušení ráz zápasu nakonec nijak nezměnilo a srbský tenista s přehledem dokráčel do svého 30. grandslamového semifinále v kariéře.

Tomáš Berdych se rozčiluje ve chvíli, kdy byl jeho čtvrtfinálový duel s Novakem Djokovičem kvůli dešti na malou chvíli přerušen
Tomáš Berdych se rozčiluje ve chvíli, kdy byl jeho čtvrtfinálový duel s Novakem Djokovičem kvůli dešti na malou chvíli přerušen

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud