26. října 2012 • 19:30

Šarapovová po rozchodu s Vujačičem válí: Pořád ho mám ráda, říká Ruska

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dlouho to vypadalo, že vztah tenisové královny Marie Šarapovové a slovinského basketbalisty Saši Vujačiče nemůže nic ohrozit. Slavný pár měl dokonce naplánované u datum svatby. Teď je však všechno jinak.



Romantické procházky, vzájemná slova úcty a uznání. A v neposlední řadě zásnubní prsten v hodnotě téměř 4,8 milionů korun. Vše směřovalo k slavné svatbě.

O pár měsíců později se však vztah definitivně rozpadl. Maria Šarapovová oznámila, že zásnuby se Sašou Vujačičem, současným hráčem tureckého Anandolu, jsou zrušeny.

Překvapivou zprávu vytasila před novináři již na letošním US Open. "Ano, rozešli jsme se už někdy na jaře. Čekala jsem, kdy se na to zeptáte," reagovala s klidem pětinásobná grandslamová vítězka.

Co vedlo pětadvacetiletou tenistku k tomu, že rozchod s bývalou basketbalovou hvězdou tajila?

"Nikdy jsem nebyla typem, který by zbytečně mluvil o svém soukromém životě. Nikde jsem nerozhlašovala, že jsme se zasnoubili a nikde také nemluvím o našem rozchodu," říká pětadvacetiletá kráska.

Maria Šarapovová zatím neohroženě kráčí Turnajem mistryňFoto EPA

A pokračuje. "Za naším rozchodem není nikdo jiný. Strávili jsme spolu nádherné chvíle, ale naše kariéry jsou příliš odlišné. Bylo velmi těžké skloubit, abychom se viděli. Oba kvůli svým profesím hodně cestujeme, viděli jsme se minimálně. Zvlášť teď, co Saša začal hrát v Turecku."

"Přesto k němu cítím obrovský respekt, stejně jako on ke mně. Vždycky mu ráda zavolám, je to skvělý přítel. Na společné roky nelze zapomenout," uzavírá sympatická tenistka.

Zdá se však, že rochod se svým milým se na rodačce z Nyaganu nijak výrazně nepodepsal. Šarapovová se v letošním roce vyšvihla na druhé místo světa, ještě před rozchodem s Vujačičem si stihla zahrát finále Australian Open, už jako volná se dostala do stejné fáze turnaje v Indian Wells a Miami.

Šarapovová zrušila zásnuby s VujačičemFoto Reuters
A to zdaleka není vše. Vítězství se dočkala na klání ve Stuttgartu, Římě a především French Open, kde ve finále Open smetla Italku Erraniovou.

Zkazit náladu jí nemohla ani drtivá porážka ve finále olympijských her v Londýně, kde uhrála na Serenu pouhou jednu hru.

A konečně semifinálová účast na US Open a finálová v Pekingu vypovídají jasnou řečí. Rozchod s bývalou oporou Los Angeles na ruské krásce nezanechal vážnější stopy.

Vztah slavného páru je u konce, Vujačič už se Šarapovovou není
Vztah slavného páru je u konce, Vujačič už se Šarapovovou není

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud