5. srpna 2016 • 19:45

Milion eur za Konatého? Pro Spartu je to málo, nabídku Steauy odmítla

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jak slíbil, tak učinil. Gigi Becali, kontroverzní majitel Steauy Bukurešť, skutečně projevil zájem o sparťanského křídelníka Tiémoka Konatého. Jenže letenský klub odmítl odchod svého momentálně nejlepšího hráče. Nabízený milion eur, tedy dvacet sedm milionů korun, na nákup reprezentanta Pobřeží slonoviny nestačí.



„Můžu potvrdit, že jsme nabídku na Timyho obdrželi, jenže se ani zdaleka neblíží našim představám. Neumím si představit, že bychom ji v tuto chvíli akceptovali,“ uvedl Adam Kotalík, generální ředitel Sparty.

Agilní Konaté padl Becalimu do oka během prvního zápasu 3. předkola Ligy mistrů mezi Spartou a Steauou na Letné. Hned po utkání Becali prohlásil, že se pokusí Afričana získat – a po úspěšné odvetě tak skutečně učinil.

„Za Konatého jsem nabídl milion eur,“ uvedl Becali ve čtvrtek v rozhovoru pro rumunský server Sport.ro.

Sparta však během letní přestávky prodala za částky převyšující sto milionů korun Ladislava Krejčího a Patrika Schicka a dál oslabovat tým rozhodně nemíní. Po vyřazení z Champions League je prioritou klubu postup do základní skupiny Evropské ligy přes dánské Sönderjyske, Konaté je navíc jedním z mála sparťanů s dobrou formou. A Sparta si ho cení minimálně na dva miliony eur, tedy dvojnásobek toho, co Becali nabídnul.

Zklamaný Tiémoko Konaté, v pozadí se radují hráči Steauy
Zklamaný Tiémoko Konaté, v pozadí se radují hráči Steauy

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud