Pavel Janega
1. února 2017 • 14:22

Je to dobrý, hlásí Rosický. Se Spartou trénoval přihrávky v pohybu

Autor: Pavel Janega
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO ZE ŠPANĚLSKA | Je hodně opatrný a důkladně dbá na prevenci. Tomáš Rosický si znovu nechce způsobit zranění a postupně se dostává do formy. Ve středu opět vyběhl na hřiště a v individuálním režimu trénoval s míčem.



Tomáš Rosický se postavil mezi zapíchnuté tyče a přebíral přihrávky levou i pravou nohou, následně balon posouval zase dál. "Stejné jako před dvaceti lety, zase ho dostávám do formy," vtipkoval Miroslav Baranek, který spolu s kondičním trenérem Tomášem Malým pomáhal Rosickému s tréninkem.

Tomu nedělaly přihrávky v pohybu žádný problém. Nedávné zranění už nepocítil. "Je to dobrý!" hlásil "Rosa" na tréninku zvídavým spoluhráčům a členům realizačního týmu.

Tomáš Rosický trénuje ve Španělsku individuálně
Video se připravuje ...

Nicméně do tréninkového zatížení se dostává postupně. Nic nechce podcenit. I proto zatím nešel do maximálního zatížení nebo týmového tréninku. Ale takový je plán, který podle zpráv z klubu jede s velkým důrazem na prevenci zatím na jedničku.

"Jak to vypadá, Tome. Je to grande?" optal se Rosického také Radoslav Kováč , který absolvoval s mančaftem celý trénink. "Líp než tobě," opáčila se smíchem hvězda Sparty.

Na závěr tréninku zvolil Rosický výklus kolem hřiště. Často také na soustředění ve Španělsku poblíž Valencie navštěvuje posilovnu.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Spartě? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Holoubek: Čisté konto je hodně důležité, góly dostávat nechceme
Video se připravuje ...

Hybš: Boj o místo levého beka? Jsme Sparta, konkurence je normální
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud