Jan Podroužek
25. ledna 2018 • 20:43

Liberci hrozí odchod další opory. Byl jsem dohodnutý s Baníkem, řekl Breite

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ondřejové Kolář a Kúdela už se převlékli do sešívaného dresu, Jiřího Kulhánka si stáhla z hostování Sparta. A nemusí jít jen o tyhle tři, nový kouč Slovanu Liberec David Holoubek může brzy přijít i o středního záložníka Radima Breiteho.



Zrovna teď je Slovan v kyperském teple. A s ním i jedna z jeho opor Radim Breite. Ale 28letý záložník si to může brzy namířit jinam. Nabídky prý má.

Nejvíc o něj stojí Baník Ostrava, který se před jarními boji o záchranu snaží vehementně posílit. „Už jsem byl s Baníkem dohodnutý na smlouvě a teď upřímně nevím, jak to pokračuje dál. Jestli to někdo smetl ze stolu, nebo ne, záleží na klubech,“ říká Breite.

Ve frontě ale stojí i kluby z Kazachstánu a Turecka. „Možnost odejít do Kazachstánu tu byla už v létě, teď se k tomu přidaly i dva kluby z Turecka. Láká mě zahraničí, koho taky ne, ale zvažuju to. Přece jen v Liberci se mi líbí, po fotbalové stránce je to tu dobré,“ svěřuje se Breite.

Za Slovan chyběl v podzimní části ligy jen v jednom utkání, kvůli žlutým kartám nemohl nastoupit v Jihlavě, kde liberecký tým překvapivě prohrál 1:3. Dvakrát se trefil – vystřelil remízu proti Spartě a sejmul právě Baník, který o něj teď stojí.

Mohl by to být už čtvrtý zásadní odchod, který by přidusil severočeský tým.

Nechceme si klást malé cíle, zabojujeme o pohárovou Evropu, říká nový trenér Liberce Holoubek
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud