26. listopadu 2015 • 13:31

Soupeř dráždil Klička zpěvem: Já budu ten s mistrovskými pásy

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Britský boxer Tyson Fury před sobotním zápasem o titul mistra světa profesionálních organizací WBO, IBF, WBA a IBO v těžké váze znovu podráždil soupeře Vladimira Klička. Zatímco na zářijové tiskové konferenci v kostýmu Batmana přemohl zloducha Jokera a Kličkovi následně vyhrožoval, že ho obdobným způsobem pošle do důchodu, na veřejném sparringu na düsseldorfském letišti dokázal, že je rovněž dobrým zpěvákem.



Sedmadvacetiletý Fury se na závěr svého středečního vystoupení chopil mikrofonu a zazpíval upravenou píseň Bette Midlerové s názvem Wind Beneath My Wings, do které zakomponoval slova "já budu ten s mistrovskými pásy". Zároveň doufá, že si v sobotu na oslavu vítězství střihne duet s Rodem Stewartem, jenž vystoupí před ostře sledovaným zápasem obou boxerů.

"Ohromil mě. Kdyby se soutěžilo ve zpěvu, neměl bych žádnou šanci," komentoval Furyho vystoupení Kličko, který Britův pěvecký výkon sledoval na vlastní oči. "Naštěstí box je o něčem jiném," dodal už 11 let neporažený šampion, který už dřív nazval Furyho klaunem.

Podívejte se, jak soupeř dráždil Klička zpěvem a tancem
Video se připravuje ...

Vladimir Kličko a Tyson Fury před duelem
Vladimir Kličko a Tyson Fury před duelem

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud