4. března 2016 • 18:00

McGregor se chtěl rvát. Soupeře naštval řečmi o ponožkách

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do samotného zápasu zbývá ještě více než den, mezi oběma bijci to ale vře od samého začátku. Známí provokatéři UFC Conor McGregor a Nate Diaz se v noci ze soboty na neděli utkají v Las Vegas. Nenechali se zahanbit ani na tiskové konferenci a nedovolili, aby probíhala v klidu. Při společné fotografii se málem porvali, zasahovat musel kromě ochranky i přítomný policista.



Dva obrovští provokatéři se v noci ze soboty na neděli utkají v kleci, hodně přiostříno už je ale nyní. Celá tisková konference před samotným zápasem se nesla v duchu urážek a vyvrcholila ve strkanici.

Hned na začátku si začal McGregor utahovat ze svého soupeře: "Moje ponožky stály víc, než tvůj oblek, ty malej vandráku. Mohl bych si tě koupit a znovu prodat třeba stokrát." Nate Diaz se ovšem nenechal zahanbit a svému sokovi rázně odpověděl po svém: "Jsi bohaté děcko. Bohatí děti by nikdy neměli bojovat. Skuteční lidé bojují, ne bohatá děcka," rozčílil se.

McGregor ovšem připomněl přítomným, že Diazovi souboj přinese největší odměnu v jeho kariéře, ať už vyhraje, či prohraje. "Nateův poslední zápas mu vynesl 20 tisíc dolarů, žádný bonus za výhru, nic. Tenhle zápas mu přinese jeho první milion dolarů. Měl by být vděčný a děkovat mi, že mu tohle umožním," narážel na fakt, že s jiným soupeřem by na podobné peníze jen těžko dosáhl.

VIDEO: Podívejte se na strkanici na tiskové konferenci:

To samozřejmě výbušného Diaze pobouřilo a začal na Conora křičet. "Myslíš si, že máš všechno v kapse, ale kdo s tebou trénuje? Ty nemáš žádné tréninkové partnery. Já mám skutečné sparingpartnery. Bojovníky, boxery, jiu-jitsu bojovníky, kickboxery z top 10. Koho máš ty?" řval Diaz.

"Podívejme se, jak dokáže bojovat. Hodně mluví. Jak se ale blíží zápas, tak se jako malý vystrašený kluk snaží strhnout pozornost na sebe. To dělá pouze ten, kdo se bojí," vysmíval se McGregor.

Není proto divu, že společné focení neproběhlo úplně v klidu. Oba kohouti se do sebe po chvíli pustili a situaci museli klidnit přítomní muži z ochranky i policista. A jak dopadne samotný zápas? Ten můžete sledovat v noci ze soboty na neděli na Nova Sport 2.

McGregor se málem porval s Diazem
McGregor se málem porval s Diazem

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud