Ivo Pospíšil
12. března 2015 • 11:35

Prohrané sázky biatlonistů: Vítková sní rajčata, trenér přišel o vlasy

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Birmančevič: Nejlepší hráč ligy. Ukazuje cestu pro velké transfery do Česka
Speciální Sport Magazín před MS v hokeji: program, soupisky i rozhovor s Rulíkem
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z FINSKA | Trenér mužů Marek Lejsek se s ní vsadil, že pokud stane ve vytrvalostním závodě na bedně, sní tři rajčata. Pokud ne, pak je sní Veronika Vítková. A ona včera osmým místem „prohrála“. „Fuj ty budou hnusný,“ smála se česká biatlonistka v cíli. Ještě drsněji ale skončil trenér žen Zdeněk Vítek. Ten si si musel po stříbru Gabriely Soukalové nechat vyholit celou hlavu.



Nemá je ráda. Nechutnají ji. Ale teď se bude muset překonat.

„Fuj ty budou hnusný´,“ zděsila se Veronika Vítková , když se jí připomněla sázka s trenérem mužů Markem Lejskem, o tom, kdo sní tří rajčata.

„Bylo to tak, že když budu na stupních vítězů, sní je on a jinak je sním já,“ vyprávěla podstatu sázky Vítková. Jenže česká biatlonistka skončila ve vytrvalostním závodě osmá. 

„Já je normálně nejím. Když jsou v salátu, tak jo, ale sníst celé rajče. Budu se snažit to odsouvat,“ smála se. Moc ale nechybělo a mohla vyhrát nejen sázku, ale i medaili. Ještě na poslední střeleckou položku přijížděla s jednou chybou coby hlavní aspirantka.

Trenér ženských biatlonistek Zdeněk Vítek si po stříbrné medaili Gabriely Soukalové musel nechat ostříhat vlasyFoto Petr Slavík/Český biatlon

Trenér ženských biatlonistek Zdeněk Vítek prohrál sázku a takhle přišel o vlasyFoto Petr Slavík/český biatlon

Trenér ženských biatlonistek Zdeněk Vítek prohrál sázku a takhle přišel o vlasyFoto Petr Slavík/český biatlon

Jenže udělala ještě jednu chybu v závodě a ztrátu už nakonec běžecky nedotáhla.

„Právě že to od začátku bylo uťáplé, nešlo zrychlit. Nebylo to úplně ono,“ hodnotila Vítková.

„Hlásili mi, že jedu třetí, čtvrtá, ale bohužel ta první rána hned ulétla. Hlídala jsem si to víc než v jiných závodech a střílela líp než kdy předtím, ale také to nebylo to úplně ono. Nevím, kde ta rána skončila,“ přiznala.

Ještě hůře ale skončil trenér žen Zdeněk Vítek, který prohrál pro změnu hec s kolegy a po stříbru Gabriely Soukalové se musel se nechat ostříhat. 

„Já jsem ho zatím bez čepice neviděla. Po očku jsem po něm pokoukávala, ale on se schovával a vždy zrychlil krok, abych ho neměla šanci vidět,“ smála se Gabriela Soukalová.

Gabriela Soukalová odjíždí ze střelnice při vytrvalostním závodě na 15 kilometrů
Gabriela Soukalová odjíždí ze střelnice při vytrvalostním závodě na 15 kilometrů

 

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud