3. ledna 2017 • 12:06

Chcete se osobně setkat s Jágrem a vidět ho v NHL? Hrajte Sazka Fantasy

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chtěli byste zažít atmosféru NHL, setkat se s Jaromírem Jágrem a vidět hokejovou legendu přímo v akci? Máme pro vás skvělou zprávu! Díky nové Sazka fantasy máte možnost se vydat za oceán, užít si týdenní pobyt na Floridě a na vlastní oči vidět nejslavnější hokejovou a basketbalovou soutěž. Co proto musíte udělat?



V průběhu prosince a ledna si každý den udělejte sestavu z borců NHL a soutěžte v Sazka Fantasy o tzv. Tokeny. Tuto virtuální měnu budete potřebovat pro vstup do kvalifikace o velké finále, ve kterém budeme soutěžit o ceny v hodnotě 10 tisíc korun a zájezd pro dva na Floridu.

V lednu proběhnou 4 kvalifikační turnaje. O postupová místa do finále se hráči poperou každou sobotu (7.1., 14.1., 21.1.) jen s výjimkou posledního turnaje, který se kvůli programu NHL uskuteční ve čtvrtek 26.1. Pro vstup do kvalifikačního turnaje bude hráč potřebovat 20 Tokenů a bude si moci postavit jednu sestavu. V budoucích turnajích i více. 

Jak hrát Sazka Fantasy o hlavní cenu?

1. Zaregistrujte se na www.sazkafantasy.cz a denně hrajte Sazka Fantasy.
2. Vytvořte si tým. Na každý turnaj vyberte 6 útočníků, 4 obránce a 1 brankáře. Hráče, kterému věříte nejvíce, zvolte kapitánem, tím jeho počet získaných bodů zdvojnásobíte.
3. Nejlepší hráči turnajů získají kromě cen i Sazka Tokeny. Tuto virtuální měnu budete potřebovat pro vstup do kvalifikace.
4. V průběhu ledna (7.1., 14.1., 21.1. a 26.1.) se uskuteční 4 kvalifikační turnaje. Dva nejlepší hráči si vyslouží vstupenku do velkého finále.
5. Velké finále se hraje 4. února. Vítěz získá zájezd na Floridu za Jaromírem Jágrem.

Z kvalifikačních bojů postoupí dvě nejlepší sestavy turnaje. Ve finále, které se uskuteční na začátku února, se tak střetne 8 nejlepších hráčů, kteří si to rozdají o velkolepou cenu.

Vítěz tohoto turnaje totiž poletí na Floridu za Jaromírem Jágrem, kde se s legendou hokeje osobně střetne a na vlastní oči uvidí slavné americké soutěže NHL a NBA.

O co hrajeme? Setkání s Jágrem a zápasy NHL a NBA

Vyhrajte týdenní zájezd na Floridu pro dva v celkové hodnotě přes 150 000 korun! Letenky, odvoz do hotelu, pobyt, lístky na zápasy Miami Heats (NBA) a Florida Panthers (NHL) a dokonce i osobní setkání s českou legendou Jaromírem Jágrem. Tohle vše ti zaručí nezapomenutelný zážitek v USA. Už víš, s kým vyrazíš? 

Podrobnosti zájezdu

- Pobyt na Floridě
- Letenky pro dvě osoby
- 4* ubytování, polopenze
- Pronájem auta
- Pojištění
- 2x 200 dolarů jako kapesné
- Dvě vstupenky na NBA
- Dvě vstupenky na NHL

Sazka fantasy o super ceny hrajte ZDE >>

Sazka Fantasy Sazka FantasyFoto Sazka

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud