4. srpna 2017 • 11:15

Tipy a sestavy pro HET ligu: Reiter má cenu zlata, ukáže se Danny?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další kolo fotbalové HET ligy je tu! A s ním samozřejmě turnaje Sazka Fantasy, ve kterých budeme hrát o super ceny. Zapojte se i do kvalifikace o hlavní soutěž, ve které si to ti nejlepší rozdají o fotbalové vybavení v hodnotě 50 tisíc korun! Kdo je zraněný a kdo se ve druhém kole HET ligy vyplatí?



Teplice - DuklaFoto Sport

Oba týmy předvedly v prvním kole rozdílné výkony, ale se stejným výsledkem. Teplice trápily obhájce titulu, ale na Slavii body opět neurvaly. Dukla předvedla hrozivý výkon na půdě Plzně. Při střetu těchto týmů moc gólů nepadá, v posledních 3 vzájemných ligových zápasech padly jen 4 branky. Teplice ve své formě by měly potvrdit roli favorita. Vsadit byste mohli na domácí obranu včele s Tomášem Grigarem (8,4 milionů).

Zlín - BrnoFoto Sport

Moravské derby bude důležité pro obě mužstva. Start se nepovedl ani jednomu. Posílený Zlín na domácí půdě proti Brnu umí, doma poslední 3 vzájemné ligové duely zvládl shodně 2:1. Naplno by se mohl ukázat Moses Ekpai (8,3 milionů). Na druhé straně se zajímavě jeví specialista na standardní situace Tomáš Pilík (10,5).

Bohemians - KarvináFoto Sport

Velmi kvalitní výkon předvedli „Klokani“ na Spartě. Navíc v utkání s Karvinou budou mít k dispozici hned tři hráče, kteří proti Letenskému týmu nemohli nastoupit. Hostům se venku nedaří, to všechno hraje do karet zelenobílých. Premiéru v lize si nejspíš odbude Rudolf Reiter (5,1 milionů), kterému trenér Hašek nesmírně věří.

Olomouc - LiberecFoto Sport

Lepší start do sezony si nováček z Olomouce nemohl přát. Sigma porazila v tu dobu pohárovou Boleslav góly Šimona Falty (10 milionů), který se zdá ve velké formě. Jenže Liberec prohrál jediný z posledních 9 vzájemných ligových zápasů. Za hosty by měl v útoku nastoupit Matěj Pulkrab (9), který rozhodl utkání se Zlínem.

Jablonec - PlzeňFoto Sport

Jejich poslední souboj rozhodl o titulu, Plzeň má tak soupeři co vracet. Po debaklu v předkole Ligy mistrů od rumunského FCSB prožívá mírnou kocovinu. Zkušený trenér Pavel Vrba své hráče určitě probudí z letargie, dá se očekávat zlepšený výkon. Šanci v útoku by mohl dostat Jakub Řezníček (9,5 milionů).

Jihlava - SlováckoFoto Sport

Týmy ze spodní části tabulky minulého ročníku budou mít podobné problémy i letos. Jihlava opět směrem do ofenzivy nepředvedla na hřišti Karviné zhola nic a potvrdila, že na hřištích soupeře jí to dlouhodobě neštymuje. Na domácím stadionu to je o něco málo lepší písnička a tři body se Slováckem potřebuje jako sůl. Spasit by jí mohl Davis Ikaunieks (10 milionů).

Baník - SlaviaFoto Sport

Král Baroš (10 milionů) se vrátil se vší parádou. Bývalý reprezentant a taky vítěz Zlaté kopačky na EURO 2004 gólem zařídil v prvním zápase výhru klubu svého srdce. Ve druhém kole nadšený Baník čeká mistrovská Slavia, která má za sebou neúspěšně úspěšnou bitvu o evropské poháry a dál sní o Lize mistrů. Trenér Šilhavý zřejmě nebude tolik točit sestavou, v lize by se mohl poprvé ukázat Danny (13,5 milionů).

Sestavte si vlastní tým, soutěžte s kamarády a hrajte o super ceny!

Sazka Fantasy Sazka FantasyFoto Sport

Mladá Boleslav - SpartaFoto Sport

O potížích nové Sparty ví kde kdo. Tým Itala Andrey Stramaccioniho nutně potřebuje výhru. Obě mužstva mají za sebou náročné a neúspěšné bitvy v předkolech Evropské ligy. Od začátku by měl v dresu hostů nastoupit David Lafata (12,2 milionů), který to na mladoboleslavskou obranu umí. Slibně to vypadá i v případě Tomáše Rosického (9).

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud