Michal Koštuřík
22. března 2015 • 21:14

Slavia přišla o Škodu. Porazili bychom ji i s ním, řekl Jugas

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slavia volá SOS! Nejen, že v Brně utržila výprask 0:3 po slabém výkonu. Možná ještě víc bolí trenéra Miroslava Beránka zranění nejlepšího střelce ligy Milana Škody. Ten ve 28. minutě odstoupil s poraněnou nohou. „Má krevní výron na patě, vyšetření ukáže víc,“ informoval Beránek po zpackaném zápase.



Kanonýra Škodu zranil stoper Aleš Schuster. Po souboji, za který rozhodčí Jiří Houdek neukázal ani žlutou kartu, zůstal slávistický klenot v ošetření za lajnou a následně se do hry vrátil. Jenže se nemohl rozběhnout, na hřišti sedm minut pajdal. Střídání bylo nevyhnutelné. „Nekomentoval bych to, podíváme se na video,“ snažil se o nadhled Beránek. Svůj názor na věc však měl. A naznačil ho jednou větou. „Bylo to po odehrání balonu,“ poznamenal.

Brno - Slavia: Zranění Milana Škody
Video se připravuje ...

Domácí trenér Václav Kotal byl přesvědčený, že šlo o nezaviněnou událost. „Každé zranění je nepříjemné a přeju Škodovi, ať se brzy uzdraví,“ uvedl. Že Schuster neměl v plánu útočníka takto pokosit, to si myslel také bek Jakub Jugas. „Sice to asi faul byl, ale to zranění bylo nezaviněné. Když nehraje nejlepší střelec ligy, je to znát. Ale my bychom je stejně porazili i se Škodou,“ usmál se český reprezentant do 21 let po brněnské výhře 3:0.

CELÝ SESTŘIH: Brno - Slavia 3:0
Video se připravuje ...

Záložník Zbrojovky Lukáš Zoubele (nahoře) a obránce Slavie Jan Mikula.
Záložník Zbrojovky Lukáš Zoubele (nahoře) a obránce Slavie Jan Mikula.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud