25. července 2015 • 21:37

Wágner vzal své Příbrami body. Před zápasem měl ale nervy

Autor: jp, dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Dvořák po generálce na UFC. Zranění je pryč, zkoušel jsem nové zbraně
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do Jablonce přišel až letos v létě v rámci obchodu s Plzní a své angažování začal útočník Tomáš Wágner na severu Čech splácet hned od prvního ligového kola. V utkání proti Příbrami (3:2) se blýskl vítěznou brankou po spolupráci se Stanislavem Teclem. „Věděl jsem, kam mi to Teclík dá, tak jsem tam běžel,“ řekl po utkání jablonecký útočník.



Pro Wágnera to však nebyl ledajaký zápas. V Příbrami vyrostl a také zde nahlédl do dospělého fotbalu. I proto se mu honily hlavou zvláštní myšlenky. „Není to úplně příjemné, dokonce jsem byl před zápasem i nervozní. Ale hrál jsem tu už potřetí v cizím dresu," popisoval své pocity Wágner.

Příbram - Jablonec: Gól Tomáše Wágnera na 1:3
Video se připravuje ...

"Jinak je to tady v Příbrami moje hřiště, to je pravda, odehrál jsem tu velkou spoustu zápasů…," usmál se. I přes všechny "srdeční záležitosti" pak vstřelený gól do sítě svého bývalého klubu oslavil. V konečném součtu to byla navíc trefa vítězná. „Na hřišti jsem slavil, ale v kabině jsem se držel zpátky. Ale to je spíš tím, že ještě neumím ten pokřik,“ prozradil na sebe.

Wágnerovi připravil branku další novic v jabloneckém dresu Stanislav Tecl, který je shodou okolností i jeho bývalý spoluhráč z Viktorie Plzeň. „Výborná práce, výborný centr Teclíka. Už v přípravě mi to takhle poslal. Asi mi nebudete věřit, ale jak si to seknul doprostřed, tak už jsem věděl, kam to bude hrát, co nejrychleji jsem šel na přední tyč,“ vykládal střelec vítězné branky Jablonce.

Severočeši i díky jeho brance zvítězili u Litavky 3:2 a mají za sebou úspěšný start do nového ročníku Synot ligy. Nyní budou koncentrovat své síly na dánskou Kodaň, která je čeká ve 3. předkole Evropské ligy.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud