24. srpna 2015 • 04:56

Posily již brzy? S Jiráčkem i Frydrychem jednáme, potvrdil Ščasný

Autor: kub, pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vedoucí tým Synot ligy pracuje na příchodu ostravského obránce Michala Frydrycha a záložníka Petra Jiráčka, kterému dal Hamburk svolení k odchodu. Po včerejší výhře nad Duklou to potvrdil kouč Sparty Zdeněk Ščasný. „S oběma hráči jednáme,“ uvedl Ščasný. Oba transfery by mohly být dotaženy už v tomto týdnu.



O obou možných příchodech na Letnou již portál iSport.cz informoval v předchozích dnech. Po zápase s Duklou (2:0) to poprvé přiznal i trenér Ščasný. Sparta skutečně jedná hned o dvou pikantních přestupech.

Tím prvním by měl být Petr Jiráček, který se do velkého fotbalu dostal díky angažmá ve Viktorii Plzeň. S tou slavil historický titul a poté zamířil do Německa. Tam se ale nedokázal nastálo prosadit ani ve Wolfsburgu ani v Hamburku.

Právě HSV mu před letní přípravou dal svolení k odchodu. Jiráčkův příchod každopádně komplikuje výše platu, záložník bere v Německu skoro 34 milionů korun ročně.

CELÝ SESTŘIH: Sparta - Dukla 2:0. Trefil se Krejčí a Lafata
Video se připravuje ...

Druhým hráčem, o kterého má Sparta velký zájem, je Michal Frydrych. I jeho příchod by vyvoval velké vášně, pětadvacetiletý stoper je totiž kapitánem a klíčovým hráčem Baníku Ostrava.

Poslední tým Synot ligy si ale nebude moci dovolit lukrativní nabídku odmítnout. „Jsem přesvědčen o tom, že už tady brzy nebude,“ řekl k Frydrychovi i trenér Baníku Radomír Korytář.

Sparta se tak chystá na závěr letního přestupového období výrazně posílit. A půjde o přestupy, které se budou mezi fanoušky hodně probírat.

Sparta - Dukla: Gól Davida Lafaty na 2:0. Dostal míč do sítě zadkem
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud