26. září 2015 • 19:44

VIDEO: Plzeň přišla o stopera. Baránek skončil v bezvědomí

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Plzeňskou defenzivu postihla další velká rána. Už v prvním poločase utkání s Libercem hřiště nedobrovolně opouštěl stoper Jan Baránek. Mladý exostravský obránce se v soupeřově vápně nepříjemně srazil s libereckým Coufalem, po nezaviněném střetu skončil na chvíli v bezvědomí a okamžitě zamířil do nemocnice. Jde o otřes mozku, závažnost zranění prokáží až následná vyšetření.



Ke kritické situaci došlo ve 32. minutě utkání. Rajtoral poslal dlouhý míč do vápna. Nabíhající Baránek v plné rychlosti narazil do zad libereckého Coufala, ktertý na něj poté ještě spadl.

Dvaadvacetiletý talent byl hodně otřesený. Na chvíli ztratil vědomí, trvalo, než se po tvrdé, ale nezaviněné srážce probral. Po vystřídání okamžitě zamířil do nemocnice, kde lékaři teprve určí vážnost zdravotních problémů.

"Co jsem se bavil s doktorem, nechávají si ho na pozorování v nemocnici, má menší otřes mozku, takže uvidíme zítra, jak bude vypadat. Nebylo příjemné, že jsme museli řešit zdravotní problémy, možná i to se na našem výkonu trochu projevilo," mrzelo plzeňského trenéra Karla Krejčího. 

Plzeň - Liberec: Srážka Jana Baránka a Vladimíra Coufala
Video se připravuje ...

"Doufejme, že bude v pořádku, tohle vypadalo nepříjemně. Byl to nezaviněný souboj, vypadá to na otřes mozku. Po lékařském vyšetření se asi dozvíme víc," komentoval dění na trávníku v přímém přenosu České televize bývalý ligový útočník Petr Švancara .

Baránka na hřišti nahradil Lukáš Hejda. Poslední stoper, který po odchodu Romana Hubníka na hostování do Olomouce trenérovi Krejčímu zbyl. Pro Hejdu šlo o první soutěžní utkání v aktuální sezoně.

Pokud by nebyl Baránek k dispozici delší dobu, Krejčímu to přidělá velké problémy. Baránek poté, co z rodinných důvodů kádr opustil Roman Hubník, dostával hodně prostoru a pravidelně nastupoval vedle Václava Procházky.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud