14. ledna 2016 • 12:16

Švento do Slavie? V zimě asi ještě ne. Děláme i nemožné, tvrdí Tvrdík

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přivedli řadu nových jmen, ale seznam nových posil ještě není ve Slavii uzavřený. Šance, že na něm bude ještě v zimě také Dušan Švento, však klesá. Slovenský záložník má do konce sezony smlouvu v bundesligovém Kolíně nad Rýnem a nevypadá to, že by se vrátil zpátky do Slavie, kde už dříve působil a získal dva tituly. Přiznal to na svém twitterovém účtu zástupce čínského vlastníka Jaroslav Tvrdík.



Snahu o získání Šventa berou v Edenu nyní jako prioritu. „Josef Jinoch dělá nemožné, ale když ho klub nepustí, nic neuděláme,“ prozradil Tvrdík, jak vyjednává sportovní ředitel klubu. Snahu Slavie komplikuje i fakt, že se Šventovi vydařil poslední přípravný zápas proti Frankfurtu, ve kterém zvyšoval v 83. minutě na konečných 2:0. „Jeho vynikající výkon a gól proti Frankfurtu nám nepomohl. Uvidíme,“ nevzdal se ještě úplně Tvrdík.

Samotný hráč by se podle Tvrdíka chtěl stěhovat hned, v létě už jeho přestupu nic bránit nebude. „Do Slavie se vrátit chce. Od léta jsme domluvení, záleží na jeho klubu. Pro nás priorita,“ zmínil Tvrdík další termín, kdy bude Šventův návrat aktuální.

Slavia po podzimním příchodu nových majitelů mocně posiluje, naposledy získala slovenského útočníka Jaroslava Mihalíka ze Žiliny.. Už předtím získali v Edenu brankáře Jiřího Pavlenku, Josefa Hušbauera, Jana Bořila, Bosňana Murise Mešanoviče, Lukáše Železníka, Zdeňka Linharta a Antonína Baráka.

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud