11. února 2016 • 17:35

Šimáně: Škoda měl na stole 60 milionů. Ale smířil se s tím, že zůstal

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kádr hodlali výrazně posílit, odchod důležitých hráčů nepřicházel v úvahu. A pražská Slavia slovo dodržela. I když, jak přiznal minoritní majitel a prezident klubu Jiří Šimáně, nebylo to jednoduché. „Těžší než odolat nabídkám ostatních klubů bylo přesvědčit hráče, že mají zůstat ve Slavii,“ řekl na tiskové konferenci před startem jara.



Milan Škoda byl blízko odchodu ze Slavie už v létě, ale noví majitelé v čele s Jiřím Šimáněm to zarazili. Stejný scénář se opakovat v zimě. „O Škodu měly zájem kluby z Emirátů a Řecka,“ prozradil Šimáně.

„Milan měl nabídku smlouvy, za rok a půl by dostal 60 milionů korun čistého. Museli jsme ho přesvědčit, aby ve Slavii zůstal. Je to skvělý kluk, nechci říct, že to úplně pochopil, ale smířil se s tím,“ přiznal prezident „sešívaných“.

Šimáně: Škoda měl na stole 60 milionů. Ale smířil se s tím, že zůstal
Video se připravuje ...

Šimáně věří, že to pro Škodu nebyla poslední šance na přestup do zahraničí. „Bereme ho jako nejlepšího útočníka v Česku. Když se ukáže na EURO, může jeho cena jít nahoru,“ tvrdil.

Podobná je situace u záložníka Jaromíra Zmrhala, o kterého byl značný zájem v Rusku. „Dostali jsme dobré nabídky, ale neuvažovali jsme o jeho prodeji,“ řekl Šimáně.

Zahajujeme novou éru Slavie, řekl místopředseda dozorčí rady Tvrdík
Video se připravuje ...

Jiří Šimáně o partnerství Slavie s Hajdukem Split
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud