15. října 2016 • 19:27

Horník a kouč Frťala v Jablonci končí. Zlomili jsme mu vaz, hlesl Tecl

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

U fotbalistů Jablonce po porážce 1:2 v dnešním utkání 10. ligového kola s Brnem skončil trenér Zdenko Frťala. Vedení klubu po sérii špatných výsledků odvolalo i sportovního ředitele Ivana Horníka. Potvrdily se tak informace deníku Sport, který o možném odvolání informoval jako první.



Šestačtyřicetiletý Frťala nevydržel na lavičce Jablonce ani rok. Severočeský tým převzal vloni v prosinci po Jaroslavu Šilhavém. Také kontroverzní funkcionář Horník, který má za sebou trest za účast v korupční aféře, opouští Jablonec už po deseti měsících.

„Mrzí mě, že jsem nesplnil představy vedení klubu. Nastalo to, co mělo svojí logiku. Přeju Jablonci, aby se zvedl a předváděl to, proč se řadí mezi týmy, které jsou pro lidi zajímavé a atraktivní,“ uvedl po utkání Frťala.

Klub sáhl ke změnám po sérii devíti soutěžních utkání bez vítězství. Jablonec sice začal sezonu dvěma výhrami nad Karvinou a Hradcem Králové, ale od té doby se herně i výsledkově trápí.

„Trenérovi děkujeme za jeho působení. Po skončení zápasu zasedlo představenstvo klubu, které rozhodlo o odvolání Frťaly, asistenta Kopeckého i sportovního ředitele Horníka. Dočasným trenérem týmu byl jmenován Zdeněk Klucký, který vedl A dorost,“ komentoval rozhodnutí severočeského klubu tiskový mluvčí Štepán Hanuš.

CELÝ SESTŘIH: Jablonec - Brno 1:2. Domácí jsou bez trenéra
Video se připravuje ...

Zdenko Frťala na lavičce Jablonce skončil
Zdenko Frťala na lavičce Jablonce skončil

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud