19. února 2017 • 04:57

Z rohu byl odkop! Limberský zvedl ruku a sudí otočil jasnou situaci

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Byl to zdánlivý detail, přesto vzbudil mezi fanoušky na sociálních sítích velkou pozornost. Asistent sudího Zdeněk Koval zaujal při sobotní výhře Plzně nad Příbramí 1:0 přehmatem u rohového praporku. Na první pohled jasnou situaci, po které měl následovat roh pro hosty, posoudil přesně opačně.



V 82. minutě si zabíhal příbramský záložník Pavel Pilík k rohovému praporku a pronásledoval ho plzeňský obránce  David Limberský . Míč si zastavil a kopnul ho do Limberského holeně, od ní se odrazil za brankovou čáru. Na první pohled jasný roh. I na druhý pohled. Asistent Zdeněk Koval to však viděl přesně opačně, přestože nemohl být k celé situaci blíž.

Možná ho zmátla také Limberského reakce, který zvedl ruku a hlásil mu odkop od branky. Jakkoliv televizní záběry ukazují opak. Pilík se pak marně rozčiloval a rozhazoval rukama…

Naopak Plzeň však v 77. minutě doplatila na nepřesný verdikt dalšího asistenta Martina Wilczeka, který zastavil její akci kvůli domnělému ofsajdu, Jan Kopic se v něm však nenacházel.

Plzeň - Příbram: Plzni sebral šanci chybně odmávaný ofsajd
Video se připravuje ...

Jediná gólová akce zápasu však byla posouzena přesně. Milan Petržela odcentroval na střídajícího Michaela Krmenčíka, ten si pohlídal, aby nestál za příbramskou obranou, dostal za Lukáše Luptáka, z hraniční situace rozhodl utkání a udržel Plzeň na prvním místě v ePojisteni.cz lize.

Plzeň - Příbram: Krmenčík přišel, vystřelil, a Plzeň vede 1:0
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Plzeň - Příbram 1:0. Domácí zachránil žolík Krmenčík
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud