17. září 2015 • 15:05

David Jarolím dostal FLASTR. Za vyloučení má pykat 7 zápasů

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

David Jarolím vyfasoval pořádný flastr. Zkušený záložník, který dlouhá léta kopal za bundesligový Hamburk, a naposledy hrál Středočeský přebor za Vykáň, dostal za vyloučení v utkání se Semicemi od disciplinární komise trest zastavení činnosti na sedm zápasů. „Takový trest jsem nečekal,“ poznamenal Jarolím. Do hry se tak současný sportovní ředitel prvoligové Mladé Boleslavi opět dostane až na konci podzimu.



Tedy pokud se opravdu na trávníky vrátí. „Jestli dostanu velký trest, skončím,“ prorokoval pár dní po vyloučení záložník, aniž by tušil, jaký bude verdikt disciplinárky. Byl hodně zklamaný, v nižších soutěžích si chtějí hráči jeho formátu zakopat hlavně pro radost. Jenže teď má na sedm zápasů volno…

„Nic podobného jsem během kariéry nezažil. Po uplynutí poloviny trestu požádáme o prominutí jeho zbytku,“ naznačil Jarolím, že nehodlá kariéru zabalit.

V to věří i Václav Bryndza, šéf Vykáně, za kterou David Jarolím se svým bratrem Lukášem hraje. „Doufám, že Davida přesvědčíme, aby pokračoval. Víc ale nic komentovat nechci,“ prohlásil.

První žlutou kartu Davidu Jarolímovi sudí Aleš Suchý udělil v duelu se Semicemi podle zápisu za výrok: „Co to pískáš, vždyť je to roh.“ Fotbalista souhlasí, že arbitra žádal, aby se šel zeptat gólmana soupeře, zda míč tečoval.

Podruhé se hráči Vykáně žlutilo před očima za podle sudího nahraný pád v pokutovém území – šlo tedy o nesportovní chování se snahou oklamat rozhodčího. Při odchodu do kabin měl vyloučený Jarolím podle arbitra vše ještě doplnit výhružkami. „Při odchodu mě vyhrožoval, že mi ji napálí pěstí,“ uvedl v zápisu Suchý. To hráč Vykáně důrazně odmítl. Disciplinárka ale stejně zastavila hráči činnost na sedm zápasů.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud