7. listopadu 2014 • 11:59

TOP střelci Evropské ligy: Sparťan Lafata i hvězda Tottenhamu

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
  • Kapitán Sparty David Lafata a vycházející hvězda Tottenhamu Harry Kane zatím v Evropské lize gólově záříKapitán Sparty David Lafata a vycházející hvězda Tottenhamu Harry Kane zatím v Evropské lize gólově záříFOTO: Koláž iSport.cz

    Se soupeři nemá slitování. A to ani v Evropské lize. Útočník Sparty David Lafata nepřestává sázet góly a v druhé nejprestižnější evropské soutěži patří mezi střeleckou smetánku. Tempo s kanonýrem pražského klubu drží jen další tři fotbalisté. Podívejte se na nejlepší střelce Evropské ligy.

  • David Lafata

    Klub: Sparta Praha

    Odehrané zápasy/minuty: 4 / 350
    Počet gólů: 5
    Asistence: 1

    David Lafata David LafataFoto Pavel Mazáč (Sport)

    Kapitán Sparty je pro tým absolutně nepostradatelný. Pražský klub se na něj může spolehnout, v Evropské lize si drží průměr více než gólu na zápas. Naposledy dvěma trefami zničil Slovan Bratislava.

  • Harry Kane

    Klub: Tottenham Hotspur

    Odehrané zápasy/minuty: 4 / 347
    Počet gólů: 5
    Asistence: 1

    Harry Kane Harry KaneFoto EPA

    Vycházející hvězda anglického fotbalu zatím dostává šance hlavně v Evropské lize. Svými výkony si však říká o více prostoru i v Premier League. Nejvíce zaujal fanoušky v duelu s Asterasem, kdy nejprve nastřílel hattrick a poté musel po vyloučení brankáře zápas dochytat.

  • Jonatan Soriano

    Klub: Salcburk

    Odehrané zápasy/minuty: 4 / 343
    Počet gólů: 5
    Asistence: 1

    Jonatan Soriano Jonatan SorianoFoto EPA

    Devětadvacetiletý útočník je v Salcburku fenoménem. Od chvíle, kdy do klubu přišel, je jeho jednoznačně nejlepším střelcem. Daří se mu i v aktuálním ročníku Evropské ligy. Především díky němu je rakouský klub vůbec nejgólovějším týmem v celé soutěži.

  • Raul Rusescu

    Klub: Steaua Bukurešť

    Odehrané zápasy/minuty: 3 / 118
    Počet gólů: 5
    Asistence: 0

    Raul Rusescu Raul RusescuFoto Reuters

    Útočník, jenž v rumunském klubu hostuje ze španělské Sevilly, má ze všech kanonýrů jasně nejlepší gólový průměr. Na pět branek mu stačilo pouhých 118 minut, Rusescu dá tedy gól v průměru každých 23,6 minut.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud