4. června 2017 • 13:30

Ramos před sudím zahrál bolest. Zastydí se, až to uvidí, řekl Ferdinand

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kuchta už může být u Haška nad čárou. Ale triko Belmondo je výsměch
Po zlatém gólu jsem nevěděl, co mám dělat, vzpomíná Hlaváč
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jako první zvedl pohár pro vítěze Ligy mistrů. Kapitán Realu Madrid Sergio Ramos ale při finále s Juventusem Turín (4:1) ukázal kromě tváře fotbalového bojovníka také chování, za které sklidil kritiku. Simulováním si vynutil na konci druhého poločasu vyloučení střídajícího Juana Cuadrada. Rozhodčí mu jeho divadlo uvěřili…



Už bylo zřejmé, že Real Madrid je na cestě k obhajobě prvenství v milionářské soutěži. V 84. minutě běžel Cuadrado podél čáry do útoku a Ramos ho křižoval. Po jeho důrazném skluzu skončil míč v zámezí.

Až potom se začaly dít věci. Oba borci vstali a kolumbijský záložník ještě jednou Ramose minul a těsně před asistentem rozhodčího mu položil jemně ruku na záda a krátce o sebe zavadili nohama. Kontakt tam tedy byl…

Ovšem Ramosova reakce byla na první pohled hodně přehnaná. Skácel se k zemi, držel se za levou nohu, nasadil bolestivou grimasu a pohledem vyzýval německého sudího Felixe Brycha: Vyluč ho!

VIDEO | Střet Ramose s Cuadradem

Ten tak skutečně zareagoval a postaral se o nejkontroverznější moment zápasu v Cardiffu. Cuadradovi ukázal žlutou kartu a jelikož ten už jedno napomenutí měl, skončil pro něj zápas po 18 minutách vynuceným odchodem z hřiště.

Ramosovo vystupování se hned stalo terčem kritiky. „Až se na to zítra podívá, bude se stydět. Pokud bych něco takového udělal před svým synem, styděl bych se taky,“ řekl bývalý anglický obránce Rio Ferdinand.

„Nebyl tam žádný důvod, aby šel Ramos k zemi před rozhodčím. Proč to udělal?“ divil se někdejší anglický reprezentant Alan Shearer. Fanoušci na sociálních sítích zase sdíleli fotografie s osobou na nemocničním lůžku totálně zabalené v obvazech. Více než zřejmá narážka na Ramose.

Výčitky svědomí u španělského obránce rychle překryla radost z dalšího triumfu v Lize mistrů. „Vyhrát tuhle soutěž třikrát za poslední čtyři roky je bláznivé,“ tvrdil a na hřiště si vzal partnerku Pilar i oba syny Sergia a Marka.

Sergio Ramos slaví s rodinou finálovou výhru v Lize mistrů
Sergio Ramos slaví s rodinou finálovou výhru v Lize mistrů

SESTŘIH finále Ligy mistrů: Juventus - Real Madrid 1:4. Ronaldo řádil, Mandžukič dal krásný gól
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud