13. června 2015 • 19:25

Lvíčata před EURO rozdávala podpisy. Už aby to začalo, přejí si

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Lvíčata už pár dní před startem EURO „21“ přilákala do vršovického Ďolíčku desítky fanoušků. České naděje tam v dobré náladě rozdávaly podpisy a neskrývaly, že už si přejí, aby šampionát odstartoval. „Těšíme se na začátek. Už se nemůžeme dočkat,“ vyhlíží středeční bitvu s Dánskem obránce Jakub Brabec.



Pro autogramy si chodili zástupci všech generací, natěšení na mistrovství byli stejně jako hráči, a bylo jedno, zda budou EURO sledovat přímo na stadionu, nebo jen v televizi. V Ďolíčku tým hýřil dobrou náladou.

„Na soustředění v Rakousku proběhlo všechno tak, jak mělo. Zahráli jsme si zápasy, příprava to byla dobrá,“ hodnotil hradecký gólman Tomáš Koubek nedávný pobyt týmu v Rakousku.

Lvíčata se podepisovala v Ďolíčku
Video se připravuje ...

„Parta se tam stmelila,“ dodal se smíchem sparťan Brabec. Tým před šampionátem dvakrát vyhrál nad Ukrajinou. „Byl to ideální soupeř na to, abychom si zvedli sebevědomí,“ doplnil.

Teď už ale přijde ostrá prověrka formy proti Dánsku. A Češi se toho nebojí. „Už aby byla středa a aby to vypuklo,“ přeje si gólman Koubek.

Vstoupit do diskuse
0
Skupina C
Články odjinud


Články odjinud