5. června 2014 • 13:37

Přátelák? Sterling málem zmrzačil Valenciu, ten ho chytil pod krkem

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přátelský zápas? V utkání Ekvádoru s Anglií (2:2) se toto přirovnání příliš nehodilo. Po svém si totiž mač vysvětlil Raheem Sterling, který u postranní čáry brutálně zajel do Antonia Valencii. Jen díky rychlé reakci ekvádorské hvězdy, která v poslední možný moment nadskočila, nedošlo k vážnému zranění.



Opora Manchesteru United Valencia však neponechal tvrdý skluz liverpoolského fotbalisty bez odezvy a chytil devatenáctiletého mladíka pod krkem. Reakce od ostatních hráčů na sebe nenechala dlouho čekat a na hřišti se strhla solidní strkanice.

Rozhodčí si s potyčkou obou borců z Premier League poradil jejich vyloučením. Zda šlo o vyřizování účtů z nejvyšší anglické soutěže či jen přemíra snahy ze strany liverpoolského talentu, jasné není, že však celá záležitost mohla skončit mnohem hůře, o tom není pochyb.

Světový šampionát začíná přesně za týden, Ekvádor čeká ve skupině Švýcarsko, Francie a Honduras, Anglie bude bojovat s Uruguají, Kostarikou a Itálií.

VIDEO: V utkání Anglie s Ekvádorem bylo pořádně husto

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud