25. června 2015 • 19:00

Vezmou Rosickému číslo? Arsenal dal mladíkovi jeho sedmičku

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Patří mezi největší talenty současnosti. Rumunský záložník Vlad Dragomir bude svůj potenciál rozvíjet v Arsenalu. Šestnáctiletý fotbalista odmítl Monako či Inter Milán a v londýnském klubu dostal dres s číslem sedm. To v áčku patří Tomáši Rosickému.



Rosický každopádně balit kufry nemusí. Vlad Dragomir nebude hrát okamžitě za první tým Arsenalu, bude se rozvíjet v akademii klubu. I tak ale toto gesto mnohé naznačuje.

Nikdo v Arsenalu totiž nemá dres se stejným člslem. V prvním týmu se hráči dělí o čísla od 1 do 38, v rezervě pak mají junioři na dresu čísla 43 až 78.

Přestože kapitán české reprezentace začne přípravu v Arsenalu, není jisté, zda zůstane i na celou sezonu. V posledních měsících totiž končil často jen na tribuně, ačkoliv byl zdravý a měl chuť hrát. To se mu pochopitelně nelíbilo.

Vlad Dragomir je stejně jako on kreativní záložník. "Je to jeden z největších talentů v Evropě," řekl Dragomirův agent Catalin Sarmasan.

V Arsenalu podepsal smlouvu na tři roky a bude se snažit co nejrychleji prosadit do A-týmu. Až se mu to povede, bude už možná Rosického sedmička volná a Rumun převezme jeho místo.

Rumunský záložník Vlad Dragomir podepsal tříletou smlouvu s Arsenalem
Rumunský záložník Vlad Dragomir podepsal tříletou smlouvu s Arsenalem

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud