18. prosince 2015 • 20:09

Klopp o prvním konfliktu v Anglii: Jsem emotivní, omlouvám se

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do Premier League vtrhl nespoutaný živel jménem Jürgen Klopp. Za pár týdnů už německý kouč Liverpoolu dokázal, že s ním nuda určitě nebude. V minulém kole se dostal poprvé do křížku s trenérem soupeře, kterým byl Tony Pullis z West Bromu. Po výměně názorů na hřišti i mimo něj se ale Klopp nakonec omluvil.



Zápas Liverpoolu s West Bromem nabídl emocí přebytek. Kloppovi se už během duelu nelíbily některé ostré zákroky soupeře, trenéra Pullise zase naštvala Kloppova oslava po gólu na 2:2, kdy se Němec radoval směrem k lavičce hostů.

Po zápase si oba kohouti nepodali ruce a na tiskové konferenci bylo dusno. „Hrají pouze dlouhé míče,“ stěžoval si Klopp. „My se tedy jako West Bromwich omlouváme Liverpoolu, že jsme dali v utkání o tři dlouhé míče než oni,“ kontroval Pullis.

„Kdybych měl sestavu v hodnotě 200 milionů liber a remizoval s týmem, jehož hodnota je 20 milionů liber, soustředil bych se spíše na to,“ přisadil si ještě velšský kouč, pro kterého to rozhodně první roztržka na Ostrovech nebyla.

2526219:gallery:true:true

Klopp už nicméně v hádkách nepokračoval. Právě naopak. „Chci se Tony Pullisovi omluvit za to, co jsem řekl při hře. Jsem velmi emotivní,“ řekl německý odborník. „Jeho práci respektuji, ale v ten moment to pro mě nebylo snadné,“ dodal.

„Nemám problém si s kýmkoliv podat ruku a promluvit si,“ upozornil Klopp na závěr. Zdá se, že první konflikt je zažehnán. Kdy přijde další?

Trenér Jürgen Klopp slavil s fanoušky Liverpoolu i remízu
Trenér Jürgen Klopp slavil s fanoušky Liverpoolu i remízu

2517514:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud