2. března 2015 • 12:23

SHOW v Liverpoolu. City srazily dvě parádní rány, Džekův gól nestačil

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velkolepé fotbalové představení. To mohli vidět diváci v Liverpoolu, kde se v neděli domácí postavili Manchesteru City. Svěřenci Brendana Rodgerse nakonec dokráčeli v souboji s druhým týmem anglické ligy k vítězství 2:1. Napínavé utkání navíc ozdobily parádní góly. Všechny se vešly i do sestřihu TOP 5 gólů 27. kola Premier Legaue.



1:0 - Hendersonova šibenice

Poprvé domácí fanoušci jásali už v 11. minutě. Záložník Liverpoolu Jordan Henderson si před vápnem přípravil míč a zakroucenou střelou nedal brankáři Hartovi šanci. Projektyl z nohy zaskakujícího kapitána zamířil přesně do šibenice.

TOP 5 gólů 27. kola Premier League: Dvě parádní rány Liverpoolu přemohly gól Džeka ze City
Video se připravuje ...

1:1 - Džeko na konci skvělé akce

Ve 25. minutě se pro změnu radovali příznivci hostů. Fotbalisté Manchesteru City totiž rozjeli rychlou akci, na kterou defenziva Liverpoolu nestačila reagovat. Míč došel po ose Yaya Touré - David Silva až ke kanonýrovi Agüerovi. Argentinec ovšem nesobčil a přesnou přihrávkou vybídl ke skórování Edina Džeka. Ten neodmítl a bylo vyrováno.

2:1 - Coutinhova dělovka

Patnáct minut před koncem vzal osud zápasu do svých rukou Brazilec Coutinho. Záložník Liverpoolu, který hraje ve fantastické formě, opět dokázal, že střílet umí famózně. Po přihrávce Sterlinga si míč zasekl a vypálil křižnou ránu. Hart byl v brance opět zbytečný.

SESTŘIH Premier League: Liverpool - Manchester City 2:1
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud