13. ledna 2016 • 19:51

Van Gaal řádí! A ty taky, tlusťochu, obul se do novináře a zmizel

Autor: tb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Boj s novináři pokračuje. Van Gaalovi se v roli trenéra Manchesteru United nedaří. Kritiku fanoušků a hlavně novinářů snáší čím dál tím hůř. Naposledy po remízovém utkání 3:3 v Newcastlu nazval jednoho žurnalistu tlusťochem.



Být novinářem na tiskové konferenci s Van Gaalem nemusí být vždy procházka růžovým sadem. Věčně naštvaný nizozemský trenér s britskými redaktory doslova bojuje. Po utkání v Newcastlu, ve kterém Manchester přišel o další body v 90. minutě, se podrážděnému kouči nelíbily otázky na výkon kapitána „Reds“ Wayna Rooneyho.

Když novináři neposlechli, z tiskové konference viditelně naštvaný Van Gaal předčasně odešel. Po cestě si dovolil prohodit nemístnou poznámku na jednoho z dotazujících, kterého nazval tlusťochem. "O Rooneym dál mluvit nebudeme. Vy jste kritizovali. Já ne. Vy. A ty tam taky, tlusťochu," rozlítil se manažer a prchl.

Nizozemský trenér nezažívá dobré období. S „Rudými Ďábly“ nepostoupil do vyřazovacích bojů milionářské Ligy mistrů, v tabulce Premier League ztrácí kupu bodů na čelo tabulky. A hlavně fotbal pod jeho vedením nebaví fanoušky, legendy klubu a dokonce ani movitého sponzora. Podobné excesy s novináři na pohodě nepřidají, blíží se tak Van Gaalův konec?

2557683:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud