2. května 2017 • 16:25

Gól sezony? Can spasil Liverpool úžasnými nůžkami. Neuvěřitelné, žasl Klopp

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak tohle se zapíše do aktuální sezony Premier League zlatým písmem. Záložník Liverpoolu Emre Can rozhodl zápas na půdě Watfordu gólem, který uhranul fanoušky po celém světe. „Byla to určitě moje nejlepší trefa v kariéře,“ radoval se německý reprezentant. Parádními nůžkami dostal do varu i trenéra Jürgena Kloppa.



Zápas Watfordu s Liverpoolem nenabídl mnoho zajímavých momentů, ale ten jeden vše zcela vynahradil. Přišel ve druhé nastavené minutě prvního poločasu.

Záložník „The Reds“ Lucas Leiva dostal míč z pravé strany, rozhlédl se a našel přesným pasem nabíhajícího Emreho Cana ve vápně domádích. Ten neváhal, vyskočil do vzduchu a zády k bráně se trefil luxusními nůžkami k tyči. Gólman ani nereagoval.

SESTŘIH Premier League: Watford - Liverpool 0:1. Rozhodla Canova paráda
Video se připravuje ...

„Chtěl jsem nejdříve zakončovat hlavou, ale nešlo to ideálně. Tak jsem zkusil nůžky a vyšlo to fantasticky,“ slavil po utkání Can. Jeho gól se totiž nakonec ukázal jako vítězný a Liverpoolu zajistil klíčové tři body v boji o Ligu mistrů.

„Byl to neuvěřitelně nádherný gól a znamenal pro nás důležitou výhru,“ usmíval se trenér Liverpoolu Jürgen Klopp. „Ocenil bych ale i Lucasův krásný pas,“ přidal.

Domácí byli i přes špatný výkon v závěru blízko bodu, ale stoper Sebastian Prödl napálil tvrdou střelou jen břevno. Pro fotbal to bylo nicméně jen dobře. Canův gól si totiž zasloužil být tím jediným a vítězným.

NEJ góly Premier League: Canovy luxusní nůžky i Pedrova parádní bomba
Video se připravuje ...

NEJ zákroky Premier League: Čech se vytáhl! Ve výběru má hned dva parádní skoky
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud