2. dubna 2016 • 19:18

Dvě dělovky pod břevno okouzlily Paříž. Ibrahimovic pak slavil hattrick

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

To byla paráda. Českým reprezentantům se sice Švéd Zlatan Ibrahimovic gólově nepředvedl, jakmile se ale vrátil do francouzské ligy, tak v dresu PSG řádil. Do sítě Nice nasázel hattrick, pařížský celek vyhrál 4:1. Zejména na dvě výstavní dělovky švédského kanonýra byly ozdobou duelu.



Mistrovský titul už PSG oslavil a konec francouzské ligy si může vychutnávat. Fanoušky baví dál útočným fotbalem a střílí góly. Proti Nice bylo k vidění hned pět branek, z toho čtyři v podání domácích. A kanonádě velel vytáhlý chlapík s desítkou na zádech – Zlatan Ibrahimovic.

VIDEO: Podívejte se na parádní góly ze zápasu PSG - Nice

Nejdřív propálil gólmana z úhlu prudkou ranou mířící pod břevno, kdy si nejprve v běhu elegantně zpracoval míč a pak skóroval. Podruhé, to už ve druhém poločase, se trefil nechytatelně z trestného kopu kousek za hranicí velkého vápna. Hattrick pak zkompletoval, když si naběhl za obranu a levačkou prostřelil brankáře Nice.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud