29. září 2014 • 23:07

KAUZA v Madridu! Sudí nás urážel a vymyslel penaltu, tvrdí mladíci Realu

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na velkou aféru mají zaděláno ve Španělsku. Fotbalisté Realu Madrid C si podle španělského deníku Marca po zápase čtvrté ligy na hřišti týmu Puerta Bonita notně stěžovali na hlavního rozhodčího. A šlo o dost vážná obvinění. Podle mladých hráčů je sudí dokonce ponižoval a vše vyvrcholilo penaltou, kterou ohlásil dopředu.



Mladí fotbalisté slavného klubu asi na poslední víkendový duel jen tak nezapomenou. Podle reportérů deníku Marca odjížděli ze zápasu naprosto šokovaní z chování a výkonu hlavního rozhodčího.

Sudí Cortés Romero měl podle slov mladíků hráče od začátku zápasu urážet a ponižovat. „Myslíte si, že jste hvězdy. Ale jste akorát zahledění do sebe,“ zopakoval hráčům údajně několikrát.

To nejhorší ale přišlo v závěru zápas za stavu 1:1. Rozhodčí totiž odpískal pro domácí trestný kop. A podle hráčů Realu jim už před samotným rozehráním suše oznámil, že bude následovat penalta. A tak se také stalo.

Brankář Realu Madrid přitom míč chytil naprosto čistě. Podle očitých svědků nebyl vidět ani náznak držení či strkání. Přesto rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. Ten domácí proměnili a vyhráli 2:1.

Naopak hostující mladíci opouštěli hřiště naprosto znechucení. A je velmi pravděpodobné, že klub jako Real Madrid si podobné chování nenechá líbit. Tahle kauza bude mít nejspíš dohru.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud