29. září 2014 • 17:50

Mahmutovič: Chci zmizet pryč! Teplice: Dostaneš pokutu!

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po pátečním vítězství nad Slováckem si Aidin Mahmutovič postěžoval na slabou vytíženost v Teplicích. A neobvykle otevřeně mluvil o tom, jak potřebuje odejít jinam. Reakce klubového vedení na sebe nenechala dlouho čekat. Bosenský kanonýr dostal za své výroky pokutu.



Proti Slovácku sice jednou skóroval, ale šťastný z toho moc nebyl. „Určitě bych chtěl odejít, to na sto procent. Nechci tady být, je mi jedno, jestli to bude česká liga, nebo zahraničí, kamkoliv,“ vyjádřil se Mahmutovič . (VÍCE ZDE>>>)

Vedení severočeského klubu podobné výroky pořádně rozladily. "Hráč obdržel pokutu podle klubového disciplinárního řádu. Mahmutovič má platnou profesionální smlouvu v Teplicích a rozhodně nebudeme akceptovat, aby si svůj odchod vytrucoval,“ řekl na internetových stránkách FK Teplice ředitel Petr Hynek.

I tak je pravděpodobné, že Mahmutovič skutečně zamíří pryč z Teplic při nejbližší možné příležitosti. Tedy v zimním přestupovém období. Na toto téma už podle Hynka absolvoval schůzku s vedením a domluvil se, že mu nebude bráněno v odchodu – ovšem pouze pokud dorazí odpovídající nabídka. „Proto nechápu, proč hráč takhle reaguje, navíc po vítězném zápase, do kterého nastoupil a vstřelil branku," uvedl teplický ředitel.

Teplice - Slovácko: Gól Aidina Mahmutoviče na 4:0
Video se připravuje ...

KOMPLETNÍ SESTŘIH: Teplice - Slovácko 4:0
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud