3. února 2016 • 16:40

Fotbalové přestupy ONLINE: Velké ligy zavřely. Kdo změnil dres?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Lednové přestupové okno v nejlepších evropských ligách skončilo. Přesto se v něterých soutěžích včetně té české ještě mohou měnit kádry. Podívejte se, kdo na poslední chvíli měnil dres, o kom se v souvislosti s přestupem ještě mluví.



9:12

PŘESTUP. Kuang-čou Evergrande stanovilo nový rekord čínské fotbalové ligy. Úřadující mistr koupil z Atlética Madrid za 42 milionů eur (asi 1,1 miliardy korun) kolumbijského útočníka Jacksona Martíneze. VÍCE  ZDE >>>

ÚTERÝ 2. ÚNORA
12:05

Pětadvacetiletý obránce Pavel Čmovš podepsal smlouvu s Mladou Boleslaví. Fotbalista, který působil mnoho let v nizozemském Nijmegenu, byl ve středočeském klubu na zkoušce a uspěl.

„Jedná se o kvalitního fotbalistu, který má vzhledem ke svému věku velmi bohaté mezinárodní zkušenosti. V přípravě přesvědčil, že bude potřebnou posilou mladoboleslavské defenzívy,“ komentoval pro oficiální web klubu Čmovšovo angažování prezident FK Mladá Boleslav Josef Dufek.

11:35

Nizozemský fotbalový obránce a vicemistr světa z roku 2010 John Heitinga ukončil kariéru. Dvaatřicetiletý stoper to oznámil na webových stránkách Ajaxu Amsterodam, za který na podzim nastoupil jen ke dvěma zápasům. Ve slavném klubu, jehož je odchovancem, by měl zůstat jako člen realizačního týmu.

Kromě Ajaxu působil Heitinga i v Atléticu Madrid, Evertonu, Fulhamu a Hertě Berlín. V roce 2008 byl zvolen nejlepším nizozemským fotbalistou roku.
11:20

PŘESTUP. Turecký útočník Colin Kazim-Richards, jehož vedení Feyenoordu Rotterdam nedávno potrestalo vyloučením z týmu na dva týdny za to, že na tiskové konferenci vyhrožoval novináři, přestoupil do Celticu Glasgow. S týmem úřadujícího skotského mistra podepsal devětadvacetiletý bývalý reprezentant smlouvu na dva a půl roku.

8:40

SPEKULACE. Obránce John Terry opustí po sezoně milovanou Chelsea. Už teď ho láká bývalá hvězda „blues“ a nyní trenér Gianfranco Zola do katarského klubu Al Arabi. Nabídka je údajně finančně velmi lukrativní.

8:20

HOSTOVÁNÍ. Konžský fotbalista Dzon Delarge sice v pondělí přestoupil z Liberce do Admiry Wacker Mödling, ale z Rakouska obratem zamířil do Osmanlisporu. Turecký klub, v němž od ledna působí i reprezentační obránce Václav Procházka, získal pětadvacetiletého záložníka na rok a půl dlouhé hostování s opcí.

8:15

PŘESTUP. Útočník Ikechuwhu Uche posílil na poslední chvíli španělskou Málagu. Zkušený dvaatřicetiletý fotbalista hrál naposledy v mexické lize.

PONDĚLÍ 1. ÚNORA
23:53

S koncem 1. února končí přestupové období v největších fotbalových ligách. Zde je přehled, kde se ještě může přestupovat:  
Německo 2. února 17:00
Polsko 29. února 23:59
Česká republika 21. února 23:59
Rusko 26. února 23:59

23:48

HOSTOVÁNÍ. První celek nizozemské Eridivisie PSV Eindhoven získal na hostování záložníka londýnské Chelsea Marca van Ginkela

23:46

PŘESTUP. Potvrzeno. Stoke udělali ze záložníka Porta Giannelliho Imbola nejdražší posilu v historii klubu. Za třiadvacetiletého Belgičana vysázel tým z Anglie 18,3 milionů liber. 

23:32

HOSTOVÁNÍ. Swansea získala z QPR záložníka Leroye Fera. Člen širšího kádru nizozemské reprezentace má "Labutím" pomoct se záchranou v Premier League. 

23:00

HOSTOVÁNÍ. Manchester United pouští svoji hvězdičku Nicka Powella na hostování do druholigového týmu Hull City.

22:44

HOSTOVÁNÍ. Francouzský fotbalista Mathieu Debuchy stráví minimálně jarní část sezony v Bordeaux, kam zamířil na hostování s opcí z Arsenalu. Londýnský klub kromě zkušeného krajního obránce pustil také útočníka Yayu Sanoga, který bude sbírat zkušenosti v Charltonu.

22:13

HOSTOVÁNÍ. Jak se avizovalo, tak se taky stalo. Hostování se dočkal i útočník Sunderlandu Steven Flatcher, který do konce sezony bude působit v Olympique Marseille.

21:55

PŘESTUP. Posiluje i Everton, který získal z Lokomotivu Moskva útočníka Oumara Niasse za 13,5 milionu liber.

21:53

PŘESTUP. Middlesbrough dokončilo přestup útočníka Jordana Rhodese z BlackburnuPřestupní částka zatím nebyla zveřejněna, hovořilo se však o 13 milionech liber, což by byla rekordní suma v rámci druhé nejvyšší anglické soutěže. 

21:37

PŘESTUP. Dojednáno. Záložník Jiří Skalák míří z Mladé Boleslavi do anglického druholigového Brightonu. Třiadvacetiletý reprezentant v pondělí do Anglie odletěl, úspěšně prošel zdravotní prohlídkou, a od nynějška tak bude s ambiciózním klubem, který momentálně figuruje v soutěži na čtvrtém místě, bojovat o postup do Premier League. Skalák podepsal v Brightonu smlouvu na 3,5 roku. VÍCE ZDE >>

21:33

PŘESTUP. Fotbalový cestovatel Theofanis Gekas si vyzkouší už patnáctý klub v profesionální kariéře. Pětatřicetiletý řecký útočník podepsal smlouvu do roku 2017 se švýcarským Sionem.

1 2 3 4 5 6 7

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud