3. února 2016 • 16:40

Fotbalové přestupy ONLINE: Velké ligy zavřely. Kdo změnil dres?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Lednové přestupové okno v nejlepších evropských ligách skončilo. Přesto se v něterých soutěžích včetně té české ještě mohou měnit kádry. Podívejte se, kdo na poslední chvíli měnil dres, o kom se v souvislosti s přestupem ještě mluví.



NEDĚLE 7. ÚNORA
14:45

SPEKULACE. Podle listu Daily Mail se Manchester City v létě zaměří na barcelonské trio Luis Suárez, Neymar a Sergio Busquets, které do týmu chce budoucí trenér Pep Guardiola.

14:15

SPEKULACE. O útočníka Liverpoolu Daniela Sturridge projevil podle informací Newcastle Chronicle zájem Newcastle United.

13:00

SPEKULACE. Mohutné posilování čínských klubů nepřestává. Dalším fotbalistou, který by se mohl stěhovat z Ostrovů do Asie, má být Wilfried Bony. Zájem o něho mají Kuang-čou Evergrande a Peking Guoan.

SOBOTA 6. ÚNORA
21:04

Fotbalový Leicester, aktuální lídr tabulky Premier League, si pojistil služby Jamie Vardyho. Nejlepší střelec týmu i celé soutěže prodloužil dmlouvu do června 2019, tedy o 3,5 roku.

11:24

SPEKULACE. Juventus má podle italských médií v hledáčku útočníka Evertonu Romela Lukaka. Nadaný forvard by měl nahradit Alvara Moratu, který by celek italského mistra mohl opustit.

10:03

SPEKULACE. Podle španělského deníku Sport chce v létě brankář Marc-Andre Ter Stegen řešit svou situaci v Barceloně. Německý gólman není spokojený s herním vytížením, kdy nastupuje pouze v poháru a v Lize mistrů.

9:18

JEDNÁNÍ. Chelsea podle deníku Express začala jednání s trenérem italské reprezentace Antoniem Contem. Někdejší úspěšný kouč Juventusu by měl po skončení EURO nahradit dočasného trenéra "Blues" Guuse Hiddinka.

PÁTEK 5. ÚNORA
15:41

HOSTOVÁNÍ. Fotbalisty Dukly posílil záložník Michal Breznaník. Třicetiletý slovenský hráč přichází ze Sparty na půlroční hostování s opcí. Oba pražské kluby o tom informovaly na svých internetových stránkách.

13:55

PŘESTUP. Mladá Boleslav reaguje na odchod Jiřího Skaláka a ze slovenské Senice přivádí ofenzivního hráče Jana Kalabišku. Muž, který byl v loňské sezoně nejlepším střelcem slovenské ligy, přichází do středočeského klubu na přestup. VÍCE ZDE >>

10:28

SPEKULACE. Má talent od Boha. Potenciál světového útočníka s tržní hodnotou klidně 60 milionů liber (2,2 miliardy korun). Útočníka Liverpoolu Daniela Sturridge ale v kariéře brzdí zranění, celá Anglie ho zná pod přezdívkou "Pan Porcelánový". Britské deníky nyní přišly s informací, že 26letý kanonýr neunesl kritiku trenéra "Reds" Jürgena Kloppa a chystá se na odchod z klubu. VÍCE ZDE >>>

9:10

V čínské lize se po pouhých dvou dnech opět mění přestupový rekord. Postaral se o to celek Ťiang-su Su-ning, když Šachtaru Doněck zaplatil 50 milionů eur (asi 1,4 miliardy korun) za brazilského útočníka Alexe Teixeiru a o osm milionů překonal přesun Jacksona Martíneze z Atlética Madrid do Kuang-čou Evergrande. VÍCE ZDE >>

STŘEDA 3. ÚNORA

Odmítl několik nabídek z Polska i maďarský Ferencváros. V ďábelském finiši přestupového období hrál útočník Tomáš Pekhart (26) vabank, ale vytoužený přestup klapl. Z německého Ingolstadtu, kde ztratil šanci dostat se do sestavy, se stěhuje za řeckým sluníčkem a špičkou tamní fotbalové ligy. V AEK Atény chce vytáhlý forvard, který poslední dva roky nastupoval velmi sporadicky, oprášit své střelecké instinkty a zase se radovat z fotbalu. „Byl to strašný stres, do poslední minuty jsem nevěděl, jestli to dopadne, nebo ne,“ popisuje v rozhovoru pro iSport.cz útočník dramatický přesun „last minute“. VÍCE ZDE >>>

14:10

SPEKULACE. O talentovaného obránce Johna Stonese se v létě strhne zřejmě velká mela. Stopera z Evertonu chtějí v Manchesteru City, Manchesteru United, Chelsea, Barceloně i Realu Madrid.

11:20

PŘESTUP. Defenzivní záložník Daniel Soungole odchází z Liberce do Teplic, které do Slovanu poslaly Radima Breiteho. Kluby o tom informovaly na svých internetových stránkách s tím, že v obou případech jde o hostování do konce sezony s opcí na přestup. VÍCE ZDE >>>

10:13

SPEKULACE. Trenér Pep Guardiola má s Manchesterem City v příští sezoně velké plány. Za 30 milionů liber (1,1 miliardy korun) chce podle španělského deníku AS v létě přivést gólmana Clauida Brava z Barcelony.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud