30. března 2017 • 07:44

Na střídačce se při derby S jíst nebude. Bude kouč Rada vykázán na tribunu?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Když se před pár týdny cpal na střídačce Suttonu náhradní brankář jídlem během zápasu s Arsenalem a následně vyšlo najevo, že na to jedna sázková kancelář vypsala kurzy, byl na světě skandál a gólman přišel o místo v týmu. V Česku nic podobného nehrozí, sázkovky se ale předhánějí, jak zaujmout své klienty. VictoriaTip třeba nabízí možnost vsadit si na to, že bude jeden z trenérů při derby Slavie se Spartou vykázaný z lavičky.



Trenér Slavie Jaroslav Šilhavý je známý kliďas a to nejspíš vedlo experty ke stanovení vysokého kurzu 25:1. Zápas městských rivalů bude tradičně vyhecovaný a tak by trenéři mohli mít na lavičce nervy. Z pohledu Slavie jsou ve hře naděje na mistrovský titul, ze strany Sparty pak napravení si pověsti, kterou si na startu ligového jara pokazila.

A na střídačce Letenských bude sedět známý bouřlivák Petr Rada. A jeho šance, že nezkrotí emoce, jsou podle expertů nepoměrně vyšší.  Jsou hodnoceny kurzem 10:1. „Snažíme se pro fanoušky vymyslet vždy nějakou specialitu a tohle se přímo nabízelo,“ komentuje nabídku hlavní bookmaker společnosti Petr Ondráček.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud