19. ledna 2014 • 17:00

Šílenost! V Krnově musel chytat hráč z pole, jen s lapačkou a vyrážečkou

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle jen tak neuvidíte! Hokejistům Krnova v Moravskoslezské krajské lize vyloučil rozhodčí do konce zápasu dva gólmany, do branky se tak musel postavit hráč z pole. Hosté z Karviné v té chvíli vedli už 8:3 a odvážlivce, který k běžné výstroji nasadil pouze lapačku, vyrážečku a brankářskou helmu, už sportovně prakticky neohrožovali.



Zápas plný kuriózních situací začal sklouzávat do černokomediálního žánru ve chvíli, kdy rozhodčí Janda vyloučil domácího brankáře Šlupinu. Ten si sjednával respekt ve svém brankovišti a měl udeřit soupeře vyrážečkou, za což od sudího vyfasoval za hrubost pět minut a navíc trest do konce utkání.

Domácí se sice s favoritem snažili, nicméně Karviná si postupně pojistila vedení až na 8:3. Po posledním gólu se strhla šarvátka, po které byli vyloučení dva krnovští a jeden karvinský hokejista – k překvapení všech ale pět plus do konce slíznul opět domácí brankář!

Krnov pak od sudích dostal deset minut na to, aby do branky někoho poslal. Podle webu studio-sta.cz se této role odvážně ujal Pavel Michálek, nicméně díky sportovnímu přístupu hráčů Karviné žádnou nebezpečnou situaci řešit nemusel.

Zápas se dohrával v tréninkovém duchu, sudí podle webu dokonce ignorovali snahu vsítit gól vlastnímu brankáři od jednoho z členů karvinského realizačního týmu.

Krnovští pak na svém facabookovém profilu zveřejnili obrázek „brankáře“ Michálka s komentářem doufajícím, že rozhodčí duelu už „nebude dále ztrpčovat život všem, kteří se hokejem chtějí bavit.“

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud