11. června 2012 • 11:23

VIDEO: Čechov zbrojí na novou sezonu. Přichází "gilotina" Gillies

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jon Mirasty a Jeremy Jablonski. Před loňskou sezonou neznámá jména, po jejím skončení o nich dobře věděl nejen fanoušek týmu Viťaz Čechov v KHL. I když ne kvůli hokeji, ale kvůli bláznivým rvačkám. A ruský tým přivádí na další sezonu nového šerifa, zapamatujte si jméno Trevor Gillies.



Bili soupeře, kteří se nechtěli prát, mlátili do hráčů na ledě, pravidelně dostávali suspendace a pokuty od vedení ligy a přibývalo otázek, kdy dojde KHL trpělivost a tenhle tým bláznů vyškrtne z hokejové mapy.

Nestalo se a Čechov si údajně přivádí nového drsňáka, Trevora Gilliese, který odehrál poslední sezonu v Bridgeportu ve farmářském týmu New York Islanders.

V NHL zvládl tento třiatřicetiletý Kanaďan odehrát 57 utkání s bilancí tří bodů, sedmnácti střel a průměrně strávil na ledě 3:14 minut za zápas. K tomu si odseděl 261 minut na trestné lavici.

Do povědomí vstoupil především v sezoně 2010/11. Nejdříve si vysloužil stopku na 9 zápasů poté, co udeřil loktem Erica Tangradiho z Pittsburghu, bil do něj když ležel na ledě a způsobil mu tak otřes mozku.

VIDEO: Zbabělý útok na Tangradiho.

Na útočníka Pittsburghu pak navíc ještě pokřikoval když byl ošetřován na ledě a Gillies už byl odveden ze hřiště.

Poté, co si dlouhý trest odsloužil, nastoupil do utkání proti Minnesotě a přišel další zkrat. Krosčekoval Cala Clutterbucka do hlavy a dalších deset zápasů si nezahrál.

VIDEO: Krosček do hlavy Clutterbucka.


V soukromí je to údajně milý chlapík, v zámoří se například angažuje v organizaci pomáhající lidem v boji s rakovinou. Na ledě se ale tenhle řezník s vzezřením pistolníka z divokého západu, občas mění v psychopata na bruslích.

Vypadá to zkrátka, že Viťaz Čechov bude i další rok pokračovat tam, kde letos skončil.

VIDEO: Gillies by si někdy měl nechat změřit krevní tlak.

Vstoupit do diskuse
1
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud