2. listopadu 2008 • 18:06

Jágr s Omskem podlehl Dynamu

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Poslední zápas s Omskem v KHL před cestou do Prahy na exhibiční utkání se Slovenskem se útočníkovi Jaromíru Jágrovi příliš nevydařil. Avangard dnes prohrál 1:5 na ledě Dynama Moskva, které vede český kouč Vladimír Vůjtek.



Jágr se ve 14. minutě podílel přihrávkou na vyrovnávacím gólu, který dal Pavel Rosa. V dalším průběhu už skórovali jen domácí, hvězdou zápasu byl Dmitrij Afanasenkov s dvěma góly a jednou asistencí.

V dalším utkání v Moskvě podlehl Spartak 1:4 Magnitogorsku, v jehož dresu se už po 34 sekundách proti gólmanovi Martinu Pruskovi střelecky prosadil Jaroslav Kudrna po přihrávce nejproduktivnějšího hráče soutěže Jana Marka.

Kudrna zaostal jen tři sekundy za nejrychlejším gólem KHL, který dal Jágr na konci září Chabarovsku. Prusek tak ve Spartaku neúspěšně zakončil své dvouměsíční hostování, po kterém by se měl vrátit do Vítkovic.

Výsledky:
Ufa - Viťaz Čechov 5:3, Spartak Moskva - Magnitogorsk 1:4 (za hosty Kudrna 1+0, Marek 0+1), Kazaň - Nižněkamsk 6:2, Dynamo Moskva - Omsk 5:1 (za hosty Rosa 1+0, Jágr 0+1).

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud