Jonáš Bartoš
16. srpna 2012 • 12:28

Legendární Jágr navštívil redakci Sportu: Chci od vás už jen chválu, smál se

Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO, FOTO | Legenda přímo ve Sportu! Nejlepší český hokejista všech dob Jaromír Jágr zavítal do redakce jediného českého sportovního deníku. Čtenářům serveru iSport.cz odpovídal v exkluzivním videochatu, ve světové premiéře se nafotil v dresu nového zaměstnavatele Dallasu Stars. Vstoupit do Síně slávy deníku Sport ale zatím odmítl. "Chci se sem ještě vrátit," komentoval se smíchem během čtvrtečního dopoledne.



Krátce po půl jedenácté zavítala do redakce deníku Sport a serveru iSport.cz jedna z největších postav českého sportu. Jaromír Jágr dorazil do redakce v doprovodu generální ředitelky vydavatelství Ringier Axel Springer CZ Libuše Šmuclerové a šéfredaktora deníku Sport Lukáše Tomka.

"S paní ředitelkou jsme se domluvili, že teď už mě budete jen chválit," začal naoko s jasným přikázáním směrem k novinářům Sportu čtyřicetiletý hokejista.

Generální ředitelka Ringier Axel Springer CZ Libuše Šmuclerová s Jaromírem Jágrem v dresu DallasuFoto Michal Beránek SPORT


Jágr v redakci poprvé oblékl dres Dallasu Stars, za který bude válet v příští sezoně NHL (pokud tedy nezačne stávka). "Teď ještě uvidíme, co na to bude říkat Františka," přidal se svým tradičním humorem směrem k redaktorce Blesku, která hodnotí módu českých i světových celebrit.    


Františka Čížková poté s Jágrem udělala rozhovor, ve kterém rozebírali útočníkův outfit i módní české olympijské holínky. "Oblékáte se jako klasik," pochválila Jágrův styl. "Ufff, prošel jsem," oddychl si legendární útočník.

Jaromír Jágr poprvé oblékl dres Dallas Stars
Video se připravuje ...

Na videostěně v integrovaném newsroomu proběhl sestřih Jágrových nejlepších momentů kariéry promíchaných s dávnými či aktuálními reklamními spoty, ve kterých Jágr vystupuje. "Je to pěkný, asi jsem byl fakt dobrej. Teď už je to čím dál těžší," komentoval video.

Český forvard se zasmál i záběrům cvičícího Jiřího Paroubka. Dříve Jágr sám tvrdil, že to v přípravě podle Paroubkova vzoru zkoušel, ale nefungovalo to. V redakci Sportu ale přiznal, že to byl jenom vtip. "V přípravě jsem se necítil dobře, tak jsem to musel na něco svést. Tímto se Paroubkovi omlouvám," uvedl Jágr.

Jaromír Jágr přichází do redakce deníku Sport
Jaromír Jágr přichází do redakce deníku Sport

Na vážnější téma poté probíhal rozhovor s Lukášem Tomkem, šéfredaktorem deníku Sport. "Je to jako když se dozvíte, že vám zbývají poslední dva roky života. Musíte se co nejlépe rozhodnout, s kým ten čas strávíte, co a jak budete dělat," snažil se vystihnout důvody, proč si pro své nové hokejové působiště vybral překvapivě Dallas. 

"Mně také zbývají možná poslední dva roky kariéry. Pokud mi to půjde, v Dallasu dostanu prostor na ledě. Nechci trávit čas na lavičce, věřím, že můžu být mužstvu platný," pokračovala česká osmašedesátka.

Do Síně slávy deníku Sport jako jubilejní desátý člen zatím nevstoupil. "Chci se k vám ještě vrátit a s hokejem jsem ještě neskončil," poděkoval za nabídku.

Jágr v redakci Sportu ještě odpovídal ve videochatu na otázky čtenářů iSport.cz, pro stránky serveru ještě natáčel nový reklamní spot. "Tyhle stránky Jaromír přece miluje," dodal s úsměvem Lukáš Tomek.

Vstoupit do diskuse
1
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud