27. ledna 2015 • 08:14

Jágr porazil příušnice, teď už čeká na možnou výměnu

Autor: lah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Konečně se vykurýroval, ve středu bude moci Jaromír Jágr znovu do zápasu. Český hokejista přemohl nepříjemné příušnice a vyhlíží další část sezony. Tuší, že ji nemusí dohrát v New Jersey. Právě on je v klubu nejobchodovatelnějším zbožím.



Neměl sílu ani hokej sledovat natož pak hrát, poslední tři zápasy svých Devils prospal. Jaromír Jágr nejprve podlehl chřipce, pak ho sklátily příušnice. „Já měl snad všechny nemoci v jednu chvíli dohromady,“ ulevil si. Teď už je však v pořádku.

Šestnáct zápasů zbývá odehrát do druhého března, tedy do data, kdy končí v NHL možnost přestoupit. Kolik z nich zvládne česká legenda v současném dresu je i pro ni otázkou. Všude říká, že se stěhovat netouží. Druhým dechem však dodává, že to nevylučuje.

„Nemám tušení, jaké se mnou mají plány. Nechci se tím nijak moc rozptylovat, v zásadě to jde kolem mě. Stejně to moc neovlivním. Prostě se teď budu snažit užít si každou chvíli na ledě a co nejvíc pomoci týmu,“ říkal hráč číslo 68 pro web northjersey.com.

Ve své smlouvě nemá ukotvenou klauzuli, díky které by ke stěhování musel dát svolení. New Jersey s ním tak může obchodovat dle libosti, vyzískat za něj nadějné mladíky, či možnosti volby v draftu. Před blížícím se play off běžná praxe, odpadlíci posilují kandidáty na Stanley Cup.

„Ale předpokládám, že pokud o mě bude mít někdo zájem, tak se mě nejprve zeptá na můj názor,“ očekával Jágr. „Když jsem šel takhle naposledy do Bostonu, dali mi čas o tom přemýšlet. Ani tehdy jsem nechtěl Dallas opustit, byl jsem tam spokojený,“ přiznával.

V noci na čtvrtek se případným zájemcům představí v partii s Torontem.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud