Zdeněk Janda
5. dubna 2015 • 17:00

Konkurz na nového Jágra vyhrál Čech! Parťákům představil i Krainovou

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO PŘÍMO Z FLORIDY | Už je jich plný počet. Tedy deset. Skupinka „The Travelling Jagrs“, fanoušci Jaromíra Jágra, na Floridě přivítali dalšího člena. Dres Floridy, zatím poslední štace čtvrtého nejproduktivnějšího hráče všech dob, obléknul Jágrův krajan Petr Drápalík. Čech, který už patnáct let žije v Americe a je jeho obrovským obdivovatelem. „Je super, že jsem se dostal mezi ně!“ rozplýval se ve videorozhovoru pro iSport.cz před nočním utkání s Tampou Bay.



Ameriku brázdí v kamionu. Ale nikdy si nenechá ujít příležitost, aby kamkoliv zajel za číslem 68. „Jsem jeho velkým fanouškem. Je prostě nejlepší!“ říká Drápalík, který vytahuje telefon a na ploše má Jágra , koho jiného. Jeho neodmyslitelnou cifru 68 má pochopitelně zakomponovanou i ve svém soukromém telefonním čísle.

Desátý Jágr s parukou je kamioňák z Česka. Parťákům představil i Krainovou
Video se připravuje ...

Drápalík vyhrál konkurz před minulým domácím utkáním Panthers. Přímo před arénou BB&T Center ho vybrala porota, v níž zasedli právě dosavadní členové populární skupiny jezdících Jágrů... „Ptal jsem se jich, jestli i já jsem ten originální. A jo!“ směje se. I když oficiálně má přízvisko „Non Travelling“. Byl tedy přijat s tím, že s ostatními nebude cestovat po ostatních zápasech po arénách, v nichž se Jágr ukáže.

Každopádně je jich celkem deset. Vedle všech štací, které Jágr absolvoval v NHL (Pittsburgh, Washington, Rangers, Philadelphia, Dallas, Boston, Devils a Florida), mají na sobě i trikoty české reprezentace a Kladna.

Před nočním utkáním s Tampou, v němž Florida nakonec prohrála 0:4 a přišla definitivně o naději postoupit do play off, si skupinka nejdříve proti dětem zahrála hokej, potom se několikrát se spoustou zájemců vyfotila. „A teď jdeme přímo do lóže majitele klubu. Pozval nás!“ hlásil Drápalík.

Také během utkání, když skupinka korzovala po ochozech, bylo kolem ní neustále rušno. V jednu chvíli se u nich při skupinové fotce objevila také známá česká topmodelka Simona Krainová , kterou si přitom na mobil vyfotil i její manžel – Karel Vágner mladší , syn známého hudebníka. Krainovou mezi fanoušky v hale poznal Drápalík a ihned ji přizval... „Simonka je nejlepší!“ halekal, když ji chytil za ramena.

„Je moc příjemné, že mám takovou podporu. Je to super, že takhle cestujou za mnou,“ poděkoval skupince i sám Jágr, jenž jinak po prohře nebyl v nejlepším rozpoložení. Play off je pro něho letos definitivně zapovězené...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud