15. června 2015 • 09:42

Nejdražší hokej v sezoně. Za finálové lístky na Chicago dáte i 600 tisíc

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Být u toho, za každou cenu! No, i když... Pokud hokejisté Chicaga v noci na úterý zvítězí ve finále Stanley Cupu proti Tampě, vyhrají sérii 4:2 a bude to poprvé po 77 letech, kdy budou moci slavnou trofej přebírat na domácím ledě. To je obrovské lákadlo pro každého fanouška Blackhawks a že jich je! Jenže kupovat si lístek na poslední chvíli by mohlo znamenat například vybrakování konta na důchod...



Pokud byste si totiž chtěli na vlastní oči prohlédnout případné křepčení Toewse a spol. s Pohárem, připravte si pěkně tučnou sumičku. Nejlevnější místo na stání kdesi pod stropem haly by vás v tuto chvíli přišlo na zhruba 20 tisíc korun, a to nejlevnější na sezení na 41 tisíc korun.

Pokud je ale vašim každodenním dopravním prostředkem vůz s koníkem na kapotě a tuto zprávu pročítáte s pohledem na zlaté hodinky značky Rolex, jenž máte omotané poblíž zápěstí, klidně se můžete poohlédnout po lepším místě. K mání jsou i ty nejparádnější přímo u ledu, za které můžete podle serveru StubHub zaplatit 600 tisíc korun.

Proč se ceny lístků šplhají tak vysoko vysvětlil pro ESPN jeden z partnerů společnosti Gold Coast Tickets, která se v Chicagu stará o internetový prodej lístků na sportovní, ale také kulturní události.

"Začali nám volat lidé, kteří za hokej nikdy neutratili ani dolar, že u toho vítězství chtějí být přímo. To šponuje hodnotu lístků tak vysoko," řekl Max Waisvisz a zároveň dodal, že ceny lístků mu připomínají dobu, kdy ve městě působil legendární basketbalista Michael Jordan.

Pro Blackhawks by se tedy jednalo o první domácí výhru od roku 1938. V roce 1961 totiž slavili vítězství v Detroitu, v roce 2010 ve Philadelphii a před dvěma lety zase na ledě Bostonu.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud