17. září 2015 • 17:42

Jágr bude létat v luxusu! V letadle Floridy se dá i trénovat

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kuchta už může být u Haška nad čárou. Ale triko Belmondo je výsměch
Po zlatém gólu jsem nevěděl, co mám dělat, vzpomíná Hlaváč
VŠECHNA VIDEA ZDE

Létání, nepříjemný vedlejší efekt snad většiny profesionálních zámořských kolektivních sportů. Ale všechno se dá nějakým způsobem vylepšit. Třeba na hokejisty Floridy Panthers čeká pro příští sezonu vlastní stroj značky Boeing 737-700. Jaromír Jágr si užije maximální pohodlí!



Je to asi trochu symbolické, ale tým Panthers v sezoně 2014/15 nalétal něco málo přes 68 tisíc kilometrů. To všechno stihnout v odbobí mezi zářím a dubnem není žádná slast. Sebemenší zdržení na letišti je rázem nepříjemné. Stejně jako to, že se klub musí o letoun dělit.

"V tomhle budeme mít oproti mnoha ostatním týmům velkou výhodu. Na zápasy se dostaneme rychleji a hráči budou daleko víc odpočatí," řekl pro Sun-Sentinel spokojený generální manažer Dale Tallon.

Moderní stroj totiž není úplně obyčejným modelem, je speciálně přizpůsoben potřebám hráčů. Nejen, že hokejisté budou cestovat stylem Business-Class, ale v letadle jsou také prostory pro pořádání mítinků a především malý tréninkový prostor, kde se hráči budou moci protáhnout či doléčit zápasové šrámy.

Hlavním plusem bude také letecká samostatnost. Stroj bude sloužit výhradně Jágrovi a spol., odpadnou tedy problémy s čekáním na spoj, které občas nastaly. Tento Boeing bude stále čekat jen na hokejisty Panthers.

"Vážně je to o mnoho lehčí. Máte vlastní sedadla, můžete v pohodě rehabilitovat a všechno bude o hodně pohodlnější," vykládal trenér Gerard Gallant, který si kdysi zažil stejnou situaci když vedl mužstvo Columbusu.

Spokojený je i předseda klubu Peter Luukko, který samozřejmě nejnovější akvizici s radostí bude mediálně prezentovat. Ukazuje to údajně na profesionalitu a na to, že okolí by mělo brát Panthers vážně. A kdoví, třeba naláká ještě další kvalitní volné hráče...

Nový stroj hokejistů Floridy. Nový stroj hokejistů Floridy.Foto Eastern Airlines

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud