24. října 2016 • 18:58

Toronto už nepočítá s Michálkem. Dalo ho na waivers, může skončit na farmě

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vedení hokejistů Toronta zařadilo českého útočníka Milana Michálka na listinu volných hráčů. Jestli si jednatřicetiletého účastníka letošního Světového poháru nevezme některý z klubů NHL, poputuje Michálek na farmu. Napodobil by tak svého bratra Zbyňka, obránce Arizony, kterého potkal tento osud před dvěma týdny.



Milan Michálek přišel do Toronta letos v únoru z Ottawy, kde strávil téměř sedm let. Za Maple Leafs nastoupil ve všech pěti zápasech nového ročníku NHL a zaznamenal gól a přihrávku. Torontu se nedaří a zatím vyhrálo jen jednou.

Rodák z Jindřichova Hradce rozehrál čtrnáctou sezonu v NHL, do které vstoupil v roce 2003 v dresu San Jose. Dosud ve slavné soutěži nasbíral včetně play off 813 zápasů. Bronzovému medailistovi ze světových šampionátů v letech 2011 a 2012 běží poslední rok z tříleté smlouvy, jež mu v této sezoně zaručuje čtyři miliony dolarů.

Z listiny volných hráčů si Toronto naopak stáhlo útočníka Bena Smithe, který dosud patřil Coloradu. Osmadvacetiletý Američan v této sezoně nastoupil za Avalanche ke čtyřem zápasům, v nichž nebodoval.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud