3. března 2012 • 05:00

VIDEO: Plzeň vyjela na trénink do Tachova, vzbudila pozdvižení

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jééé, podívej, to je Duda! A kde je ten Straka? Jůůů, támhle! Takhle to hučelo během čtvrtečního dopoledne na zimním stadionu v Tachově. Právě tam se v rámci přípravy na čtvrtfinále play off (začínají 10. března proti postupujícímu z předkola) objevili plzeňští hokejisté. Na trénink dorazily i stovky dětí ze základních i mateřských škol a přítomnost svých idolů si náležitě užívaly.



Na konci dopolední přípravy místní hlasatel oznámil: „Dnešní trénink sledovalo 500 diváků. Děkujeme!“ Hráči Plzně se shromáždili uprostřed ledové plochy a nadšeným tachovským dětem, které je při tréninku doprovázely aplausem a skandováním, zatleskali.

„Určitě je to super akce. I pro nás hráče je to rozptýlení, člověka to víc baví, než když trénuje před prázdnými tribunami,“ uvedl Martin Straka, plzeňský kapitán i generální manažer. Právě on se pak ocitl pod „palbou“ proseb o autogram, když vyšel z kabiny a vydal se směrem k nedaleké tělocvičně. Trpělivě se podepisoval a s dětmi i klábosil.

Společná fotka s plzeňským šéfem Martinem Strakou je cenný úlovek
Video se připravuje ...


Když jedna z holčin poděkovala a pak se bezelstně zeptala: „A vy jste vlastně kdo?“, pousmál se: „To si musíš zjistit.“

Fanynky měly ale vesměs políčeno ještě na jednu lákavější „kořist.“ V největším obležení se ocitl Radek Duda, známý plzeňský raubíř. „Pane Dudo! Prosím, podepíšete se mi? A můžeme poprosit i o jednu fotku?“ křičely dívky na útočníka, který se do tělocvičny kvůli návalu dětí málem vůbec nedostal. Takže když k ní docházel, jeden z masérů už na něj pokřikoval: „Kde jsi? Všichni čekají jenom na tebe!“

O podpis Radka Dudy stály desítky dětských fanoušků
Video se připravuje ...


Na odpolední otevřený trénink dorazili i dospělí po práci.
I Duda akci přivítal. „To je to nejmenší, co pro fanoušky můžeme udělat. Vždyť si to zaslouží,“ říkal nejproduktivnější hráč týmu.

Plzeň si i tímto dvoudenním výjezdem do nedalekého Tachova, z něhož se rekrutuje spousta plzeňských příznivců, zpestřila přípravu. Uvolnění brzy vystřídá napětí…

Trénink hokejistů Plzně v Tachově sledovalo na pět set dětí
Video se připravuje ...


Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
1
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud