31. října 2008 • 14:39

O Bednáře je zájem. Odejde? A kdy?

Autor: mir
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chtějí ho v Nižném Novgorodu, lákají ho do Omsku. Ve hře je i další ruský klub z KHL. Útočník Jaroslav Bednář ze Slavie odolává, musí...] Protože má v Růžičkově panství smlouvu. Pustí jej mistr za odstupné?



„To bych o tom musel nejdříve vědět. S žádným ruským klubem nejednáme, nikdo se nám neozval. A to by měl, jestliže chce Jardu získat. On má do konce sezony kontrakt u nás a my o něj nechceme přijít,“ říká k tomu boss Slavie Vladimír Růžička.

Včera odpoledne ruský server allhockey.ru natvrdo referoval: Jaroslav Bednář se stal hráčem Nižného Novgorodu. Hotovo, ujednáno, potvrzeno.

Bednář: To jsem tedy nezažil>>>

Bednář se té novině z Východu dost podivil. „Není to pravda,“ řekl kanonýr Sportu včera večer. Telefon měl zahlcený nepřijatými hovory i zprávami. Každý chtěl vědět, jak to s ním vypadá.

Bednář přiznává kontakty s ruskou stranou. „Něco tam je, ale rozhodně ne můj podpis. Rusové zaslali mému agentovi nabídku, ale já nic neodsouhlasil, nereagoval jsem na to. Jen jsem se na to podíval.“

Rusko má tedy nejspíš smůlu, Slavia svého top hráče těžko nyní pustí. To by musela přijít ohromující částka za hostování do konce ročníku.

Hru nervů rozsekl Bednář>>>

Ale co je v KHL vyloučené? „Musí se domluvit kluby mezi sebou. Já jsem Vláďovi už kdysi řekl, že bych si na rok rád odskočil do Ruska. Záleží, jestli teď Slavia přistoupí na odstupné, nebo mě pustí na konci sezony,“ dumá Bednář. Jeho odchod z české scény tak jako tak jednou přijde.

„Jestli odejdu už teď o téhle přestávce? Na to se musíte zeptat Vládi Růžičky, na to já jsem krátkej. Já si můžu vyslechnout nabídky, ale to je všechno.“
O Bednáře opět usiluje Omsk, kde slávista před lety získal ligový titul. „Avangard je tam taky,“ přikyvuje.

Hlavu si s tím radši neláme, baví se hokejem. „Takhle dobře už jsem se dlouho necítil, chci si to co nejdéle užívat,“ přeje si.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud